Fladskærm folder sig ud

ViewSonics nyeste fladskærm er i bredformat og på 20,1 tommer. Den har indbygget højttalere og er målrettet både arbejdsopgaver og spil.

ViewSonic er klar med en ny fladskærm, som kan bruges til både arbejdsopgaver og spil. LCD-skærmen er i bredformat og har fået et det poetiske navn VX2025wm.

Selve størrelsen er på 20,1 tommer, og det betyder, at to dokumenter i A4-format være åbne samtidig på skærmen. Det gør det naturligvis lettere at håndtere flere arbejdsopgaver på en gang.

Ifølge ViewSonic har skærmen indbygget højttalere, der ikke umiddelbart er synlige. Betragtningsvinklen på VX2025wm er på 176 grader, og kontrast og lysstyrke er på henholdsvis 800:1 og 300cd/m2.

Det er ikke ViewSonics hurtigste skærm, når det kommer til responstiden. Den er på otte millisekunder, mens ViewSonic tidligere har lanceret lynhurtige skærme med responstider på blot to millisekunder. Det samme har konkurrenten Samsung, der senest har fremvist SyncMaster 940BF og SyncMaster 740BF.

ViewSonics nye skærm har både analog (D-Sub) og digital (DVI-D) tilslutningsmulighed. Prisen på VX2025wm er 4.375 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere