It og forbrugerelektronik

PC World er gået i luften med et fuldstændig redesignet websted, hvor du finder masser af test, anmeldelser, købsguider, tips, artikler og nyheder, der sammen med fuldt opdateret information om priser giver dig den mest troværdige vejledning om produkterne – før du køber.

Er du på jagt efter et nyt digitalkamera, en bærbar pc eller måske et fladskærmsfjernsyn, men i tvivl om, hvad du skal vælge?

Nye modeller og teknologier afløser konstant de gamle, og priserne falder hurtigere, end man kan nå at sige permanent.

Ville det ikke være rart, hvis man kunne få nem adgang til troværdige test og anmeldelser af produkterne, tips til brugen af dem og købsguider, der hjælper med at skille skidt fra kanel, før man lægger de sammensparede skillinger på butiksdisken – alt sammen kombineret med aktuel information om priser og andre brugeres erfaringer med produktet?

Det bliver virkelighed nu, hvor PC World er gået i luften med et splinternyt websted. Her er ikke blot tale om en revideret og forbedret udgave af det gamle websted, men en komplet nytænkning, der placerer PC World Online som Danmarks største interaktive forum for it og forbrugerelektronik på nettet.

Der vil være masser af indhold, aktiviteter og muligheder, som vil gøre PC World Online til et spændende, underholdende og nyttigt sted at komme – hver dag.

Masser af indhold

Vi har taget konsekvensen af den eksplosive vækst i brugen af internettet og udbygger nu web-aktiviteterne voldsomt.

Det nye PC World Online vil være et dynamisk websted med masser af interaktivitet og aktualitet. Og det hele udvides og udbygges løbende.

I de seneste fem år har vi dagligt bragt nyheder om nye produkter og teknologier. Det bliver vi selvfølgelig ved med, men fremover vil du også kunne finde både anmeldelser og sammenlignende test af produkter; købsguider, der gør dig endnu bedre rustet til at investere i dit næste elektronikprodukt; artikler, som beretter om alle de nye teknologier og de muligheder, de giver os; og ikke mindst masser af tips til både hardware, software, internettjenester og forbrugerelektronik. Og det bedste af det hele: Det er ganske gratis!

Ligesom i det trykte PC World vil produktanmeldelserne indeholde en angivelse af den vejledende pris på det pågældende produkt. Men priserne har det jo som bekendt med konstant at ændre sig. Derfor har vi kombineret anmeldelser og test med priser fra en prisdatabase, der opdateres fire gange dagligt.

Prisinformationerne hænger direkte sammen med de enkelte anmeldelser og test. Dermed har du som bruger hele tiden de allermest aktuelle priser lige ved hånden.

PC Worlds download-tjeneste, der p.t. indeholder henved 1.000 freeware- og sharewareprogrammer, er naturligvis også at finde på det nye PC World Online.

Vi opdaterer og udbygger konstant listen med nye programmer og versioner, så du altid har det mest aktuelle softwarebibliotek let tilgængeligt.

På lidt længere sigt er det planen at udvide download-tjenesten yderligere, så du får adgang til op mod 10.000 forskellige programmer, værktøjer, drivere og meget mere.

Bedøm selv produkterne

I nogle år har det været muligt at kommentere artiklerne på PC World Online på det debatforum, vi har delt med Computerworld Online.

Med lanceringen af det nye PC World Online får vi vores helt eget debatforum, der kommer til at fokusere et hundrede procent på produkterne.

Her vil det være muligt at give sin egen bedømmelse af et produkt og give produktet en personlig karakter. På denne måde er man med til at hjælpe andre brugere med at finde frem til det produkt, der bedst opfylder deres behov.

For at kunne deltage aktivt, skrive en kommentar og bedømme et givet produkt på PC World Online, vil det være nødvendigt at registrere sig som bruger hos IDG.

Hvis du har været tilmeldt på det gamle debatforum, vil du allerede have adgang til at logge dig direkte ind på PC World Online og gå i krig med at bedømme produkter. Det samme gælder, hvis du har tilmeldt dig på det nye Computerworld Online.

Velkommen på PC World Online

Der har været travlhed lige op til lanceringen af det nye websted. Selv om vi har gjort os umage, falder du sikkert over funktioner, du godt kunne tænke dig udformet på en anden måde eller måske ligefrem egentlige fejl. Dem hører vi naturligvis gerne om på adressen testpilot@pcworld.dk, så vi kan få rettet og optimeret webstedet, så du som bruger får allermest ud af det.

Tilbage er blot at sige: ”Velkommen på det nye PC World Online. Vi håber, at du vil få lige så meget fornøjelse af at bruge det, som vi haft af at bygge det.”




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere