Acer lancerer digitalkameraer

Nu vil Acer også ind på markedet for digitale kameraer til almindelige amatørfotografer. Firmaet har lanceret tre modeller med 3x optisk zoom og op til seks megapixel.

Indhold

Der er trængsel på markedet for digitale kameraer, men det forhindrer ikke taiwanske Acer - der ellers er bedst kendt for sine bærbare pc'er - i at forsøge sig med tre modeller på det danske marked. De nye kameraer tager billeder med en opløsning på fem eller seks megapixel, og prisen holdes under 2.250 kroner med moms.

Kameraerne er beregnet til de forbrugere, der påtænker at investere i familiens første digitale kamera.

De brugervenlige kameraer, der har kamerahus af aluminium, har indbygget blitz og leveres med et 64 megabyte SD hukommelseskort samt et billedbehandlingsprogram fra Arcsoft.

Acer CR-5130 byder på fem millioner pixels, en 1,5 tommer LCD-skærm, 3x optisk zoom og mulighed for at optage videoklip i opløsningen 320x240 med 15 billeder i sekundet.

Kameraet måler 94x63x35 millimeter og vejer 220 gram. Det koster 1.750 kroner med moms.

Det mere kompakte kamera CS-5530 har også fem megapixel og 3x optisk zoom, men LCD-skærmen er her på 2,5 tommer, og man kan optage små film i en opløsning på 640x480 pixels - dog stadig kun med 15 billeder i sekundet. CS-5530 måler 89x55x24 millimeter, vejer 180 gram og koster 2.250 kroner med moms.

Acer CR-6530 til en vejledende pris på 2.250 kroner med moms har seks megapixel at gøre godt med.
Endelig kan CR-6530 tage billeder med seks millioner pixels, og LCD-skærmen har en diagonal på 2,5 tommer. I øvrigt ligner specifikationerne dem, man finder hos CR-5130, men kameraets farve er anderledes.

Hvor CD-5130 og CS-5530 er sølvfarvede, er CD-6530 designet i en mere sexet sort. Prisen er 2.250 kroner med moms.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere