Nemmere pc-udskiftning

Intel, Microsoft, IBM og andre firmaer går sammen om ny standard, som skal gøre det nemmere at flytte gamle filer over på den nye pc.

Indhold

De tidskrævende problemer ved at flytte gamle data til nye pc'er er kendt for de fleste privat- og erhvervsbrugere, og en række firmaer, inklusive IBM, Microsoft og Intel, har sat sig for at udvikle en standard som letter bøvlet.

Den nye gruppe bærer navnet PC Migration Work Group, og det er ikke kun flytning af filer som er i fokus, men også programindstillinger, konfigurationer, e-mails og kontooplysninger, som arbejdsgruppen kigger på. Der findes en række producenter af overflytningssoftware, men ingen fælles standarder.

Det er ikke kun privatbrugerne, som gruppens arbejde kan lette. Analysefirmaet Gartner har vurderet, at der kan spares 250 dollar pr. pc ved at benytte overflytningssoftware, skriver nyhedstjenesten ZDNet.

PC Migration Work Groups arbejde kan følges på gruppens hjemmeside, hvor de første dokumenter publiceres i midten af august.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Service Line Specialist – EPS – SAP

Centrica Energy

Senior BI Developer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Kontorchef til modernisering af SKAT Ligning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere