IDG lancerer nyhedsovervågning

News Scanner er en ny tjeneste, der tilbyder overvågning af nyhedsmedier - primært IT-nyhedsmedier. News Scanner læser flere end 2000 artikler dagligt og serverer de væsentlige for dig i et dagligt, personligt nyhedsbrev.

indhold

IDG Online, der står bag PC World Online, har i dag lanceret produktet News Scanner, der kan hjælpe ansatte i IT-branchen med at få overblik over nyhedsstrømmen.

News Scanner er en tjeneste, der overvåger flere end 150 danske og internationale nyhedsmedier (primært IT nyhedsmedier) ? og genererer personlige nyhedsbreve med links til de oprindelige artikler baseret på brugerens egne søgeord.

Det skal hjælpe vore læsere i IT-branchen med at holde øje med, hvad medierne skriver om deres firmaer og produkter samt konkurrenterne og deres produkter. News Scanner kan prøves gratis i syv dage, men der er tale om et kommercielt produkt, der derefter er baseret på abonnement.

Det kører helt automatisk, når først du har tilmeldt dig. Hver morgen får du et nyhedsbrev som e-mail med links til de historier, hvor dine personlige søgeord indgår. Så kan du læse artiklerne, når du har tid.

Designet til IT-branchen

IDG Online har designet tjenesten til IT-branchen i Danmark. Vi scanner ikke rub og stub på internettet. Vi har nøje udvalgt de nyhedsmedier, som er med i tjenesten, og vi vedligeholder den liste hele tiden. Vi har først prioriteret danske og internationale IT-medier, dernæst danske dagblade og tekniske fagblade og sidst internationale nyhedsmedier. Svenske og norske IT-medier og erhvervsmedier er også med. Vi har desuden inkluderet en række virus alarmeringstjenester, aktietjenester og nyhedsbureauer.

Vi sigter ikke på at få så mange medier med som muligt - snarere tværtimod. Det gælder om at få de bedste med - og hellere give præcise end mange links til brugere. Derfor kan brugerne også vælge, hvilke typer medier, de vil have overvåget. Ønsker man for eksempel kun overvågning af IT-medier, kan man slå overvågningen af de generelle nyhedsmedier fra.

News Scanner scanner i modsætning til flere konkurrenter udelukkende artikler - ikke informationssider eller andet data på de respektive websites. Det betyder, at tjenesten rammer meget præcist. Får man et link, indgår ens søgeord altid i en artikel.

I øjeblikket scanner tjenesten cirka 150 nyhedsmedier, hvilket svarer til flere end 2.000 artikler på hverdage. Det bliver på årsbasis til flere end en kvart million artikler, som man kan få overblik over via et simpelt dagligt nyhedsbrev.

Prisen for et abonnement er 49, 99 og 299 kroner for henholdsvis en, tre og 12 måneder, men man kan som nævnt prøve tjenesten helt gratis og uforpligtende i syv dage.

Klik her for at prøve gratis.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere