Artikel top billede

(Foto: Martin Kremmer)

It-arkitekten Martin Kremmer har hacket sin biologi: Med disse metoder vil han hjælpe dig til et længere liv

Den tidligere it-arkitekt Martin Kremmer har hacket sin biologi og drastisk reduceret sin biologiske alder med digitale hjælpemidler. Han er blot del af en større tendens i den internationale tech-verden - få indblik i hvordan har han gjort.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Bliv klogere på, hvordan topfolk i Silicon Valley bruger jagter et længere liv
  • Få indblik i hvordan den 43-årige tidligere danske it-arkitekt Martin Kremmer også har hacket sin biologi og fået sig en kropsalder på 26
  • Få indsigt i hvilken hardware Martin Kremmer anvender, og hvilke metoder han ikke har tænkt sig at tage i brug
1.595
8 min
Blodtransfusioner fra unge såkaldte “blood boys”, mikrodosering af bevidsthedsudvidende stoffer og et ønske om at få sin krop nedfrosset efter døden.

Det er blot nogle af de mere bizarre tiltag, som stenrige og magtfulde tech-folk som Peter Thiel og Bryan Johnson har taget i brug i jagten på at holde sig unge og skarpe. Ja, måske i sidste ende for at blive udødelige.

Herhjemme er der også en stigende interesse for drastiske livsstilsændringer, der både kan være livsforlængende og give dig en sundere og yngre krop.

Interessen er især stor hos erhvervsledere og folk i it-branchen, fortæller Martin Kremmer, der omtaler sig selv som biohacker.