Artikel top billede

(Foto: Photo by charlesdeluvio on Unsplash)

Her er 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu

Hvis du skynder dig, kan du nå at søge en af disse 10 it-stillinger, der er ledige nu.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Formpipe Software, CapgeminiDanmark og Timengo DPG.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Region Midtjylland søger leder til meningsfulde dataopgaver i Digitalisering og It, Århus N

Vær med til at sætte retning og udvikle den måde, vi i Region Midtjylland bruger data. Du får her et spændende lederjob med gode udviklingsmuligheder og en hverdag med mening, når du løfter en stor og vigtig opgave, der rækker helt ud i klinikken. Vi mangler dig, der vil være med til at gøre en data-forskel i Digitalisering og It.

Kontoret Data og Dataanvendelse spiller en central rolle i at støtte regionen i at bruge data som grundlag for strategiske, taktiske og operationelle beslutninger. Vi arbejder på at gøre data menings- og værdifuldt ved at muliggøre anvendelsen af data i så mange arbejdsprocesser som muligt - på tværs af geografi, enheder og fagligheder; f.eks. optimering af processer og ressourcer, kvalitetsforbedringer, økonomi samt forskning og organisatorisk læring.

Du bliver leder for det ene af kontorets to områder, Data 1 og Data 2, med i alt cirka 50 medarbejdere, hvoraf det er sidstnævnte, der har brug for din ledelseskraft.

Læs hele annoncen her.

Knud E. Hansen søger it-supporter, Helsingør

Knud E. Hansen er en dynamisk virksomhed i stærk udvikling, med et internationalt arbejdsmiljø i den maritime branche. Vi er dansk-baseret og udbyder ingeniørarbejde og projektstyring til værfter og skibsejere i hele verden. Vi er med fra koncept og basic design af et hvilket som helst skib, hvor som helst i verden.

Som vores nye it-supporter vil du blive en vigtig del af vores dynamiske team, hvor du vil tage ansvar for at sikre en effektiv IT-support og vedligeholdelse af vores applikationslandskab. Det er vigtigt at give brugerne en hurtig og effektiv hjælp, samt løse problemerne professionelt.

Vi værdsætter en sund balance mellem arbejde og privatliv. For denne stilling i vores IT-afdeling er fysisk tilstedeværelse på kontoret afgørende, men hjemmearbejdsdage vil være mulige efter aftale med it-manageren.

Læs hele annoncen her.

Formpipe Software søger head of Customer Support, Ballerup ogLinköping

We are looking for a Head of Customer Support responsible for leading our helpdesks in Denmark & Sweden. Currently, most staff (around 15 FTE) are located in Linköping and Ballerup, but use of other offices (including home offices) occurs, and some travel can be expected.

The position reports to the VP of Service & Delivery and you will be part of the Service & Delivery management team as well as the Extended Management Team comprising leadership positions across the Nordics.

As a Head of Customer Support you will be the people manager for the customer support staff, where many have a technical background. If you have experience with working in the frontline and how to secure the help and cooperation from you colleagues when needed, that would be great, so will experience with long distance people management.

Læs hele annoncen her.

C2IT søger supportansvarlig, Kolding

Tænker du som os, at cloud er fremtiden og vil du være en del af C2IT’s Cloud team i Kolding?

C2IT A/S har etableret et nyt forretningsområde hvor vi tilbyder vores kunder at outsource driften af deres it til os med udgangspunkt i Microsoft 365 platformen. Vi er godt i gang og leder nu efter endnu en dygtig kollega til en hovedrolle i opbygning af vores support-team.

Som person motiveres du af glade kunder og af at yde en god service. Du kan arbejde selvstændigt og trives med en bred kontaktflade internt og eksternt i en varieret arbejdsdag.

Hverdagen sammensætter du fleksibelt som det passer ind, med arbejde på kontoret i Kolding sammen med kollegerne og hjemmefra.

Læs hele annoncen her.

Capgemini Danmark søger Salesforce senior functionalconsultant, Vallensbæk

Capgemini work with some of the world’s largest brands, in some of the most interesting and complex projects posed in modern IT. The Salesforce practice is one of the fastest growing areas within Capgemini DK and focuses on helping our clients achieve business value through the use of Salesforce.com, the world’s number one cloud based CRM (Customer Relationship Management) solution.

Working closely with clients, you’ll analyse exactly what they need through a series of client meetings, facilitated workshops and stakeholder interviews.

You’ll play back the requirements and prepare functional documentation to exceed client expectations using your deep functional Salesforce product knowledge and understanding of core Salesforce configuration (Sales/Service) and software features.

Læs hele annoncen her.

Danske Spil søger full-stack udvikler med forretningsforståelse, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på JavaScript, API‘er og på at arbejde tæt sammen med forretning og leverandører?

Til denne stilling har vi brug for dig, der kender til og trives i et agilt setup, hvor fokus er på at levere værdi til vores kunder i samarbejde med de andre i teamet. Har du arbejdet agilt, men ikke prøvet at arbejde i et SAFe inspireret setup, så hjælper vi dig i gang.

I din rolle som full-stack udvikler, vil du være en del af det team, der leverer de gode løsninger på vores kundevendte platforme. Du er en, der kan tage initiativ, vil bidrage til løsninger og inspirere dine kollegaer – kort sagt en teamplayer.

Det er derfor også vigtigt, at du kan tale med og forstå forretningen og dens behov for, at kunne omsætte dette til de rigtige tekniske løsninger. Udover dit faste team, vil du også indgå i netværk, hvor vi videndeler og planlægger udviklingen af vores fælles platforme

Læs hele annoncen her.

SDC søger (senior) React, Native developer (fintech, NEoSplatform), Ballerup

Would you like to be part of building and rolling out a new digital banking solution for our customers in the Nordic markets? Are you excited about delivering compelling digital user experiences? Then we need you!

We are an agile team working with state-of-the-art digital banking experiences, enabling customers to fulfil their financial needs via self-service.

Working at SDC's Frontend Team is an opportunity to thrive in a flat and agile structure, make fast technical decisions, and have a high level of influence as you work cross-functionally and collaboratively with an international team of experienced engineers.

You will work within your enthusiastic squad day-to-day, developing new features and closely collaborating with the product team to design, estimate, and implement new feature requests.

Læs hele annoncen her.

Timengo DPG søger product and documentation specialist, Ballerup

Vil du være en del af en succes?

Markedet for sikker post og digital post vokser hastigt og Timengo DPG har stor succes.

Vi søger en dygtig og passioneret Product and DocumentationSpecialist til at styrke vores team.

Som Product and Documentation Specialist vil du være ansvarlig for at sikre, at vores produkter og services er præcist dokumenteret og let tilgængelige for kunder og kollegaer. Desuden vil du med dybt produktkendskab deltage i højniveau- samt presales-support ligesom du aktivt vil bidrage i produktudvikling til fortsat højeste kvalitetsoplevelse for vores kunder.

Vi har et dedikeret og professionelt arbejdsmiljø, hvor vi værdsætter kreativitet, samarbejde og en høj standard for kvalitet. Vi ser dig som det hele menneske, og vi værdsætter dit bidrag til både vores professionelle og sociale miljø.

Læs hele annoncen her.

Unit IT søger project manager, Middelfart

Vil du være en del af Project Management teamet i Unit IT, hvor vi dagligt bidrager med projektleverancer af Danmarks stærkeste løsninger indenfor it med blandt andet Infrastruktur, Cloud løsninger, Sikkerhed, Dataplatform og Business Intelligence.

Vores fokus er på it outsourcing af infrastruktur, Cloud og udvalgte dybe specialistkompetencer. Bl.a. vandt vi i 2022 Partner to Watch prisen for it-sikkerhed.

Nærvær er en kerneværdi i vores samarbejde med kunderne. Men det gælder i høj grad også vores samarbejde med hinanden. Vi udvikler os gennem sparring og idéudveksling både internt i faggrupper og på tværs. Det styrker vores faglighed og vores kollegiale sammenhold.

Vi er en virksomhed i rivende vækst og du vil derfor få muligheden for at være med til at præge både udviklingen af din rolle samt processerne.

Læs hele annoncen her.

Story House Egmont søger application specialist, København Ø

Vil du være med til at styrke vores digitale afdeling som somspecialist i abonnementssystemer?

Story House Egmont er en af Nordens førende medievirksomheder. Vi er passionerede historiefortællere og udvikler indhold til både trykte medier og digitale platforme og er hurtigt voksende inden for e-handel og digital markedsføring.

For at fastholde og udvikle vores høje kvalitet og vores stærke position på markedet søger vi nu en ny medarbejder, der kan styrke vores digitale afdeling. En afdeling med ansvar for applikationer og applikationsudvikling for hele organisationen inden for blandt andet ERP, E-
Commerce, Machine Learning, Data Warehousing og diverse digitale services.

Du bliver en del af et entusiastisk og drivet team, der arbejder med at udvikle og vedligeholde de applikationer, der ligger inden for afdelingens ansvar.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu

Vi har fundet 10 spændende stillinger til dig, som du kan søge lige nu. Kunne det eksempelvis friste med et job som php-udvikler i Randers eller domænearkitekt hos AP Pension på Østerbro i København?

Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu