Artikel top billede

Planer om nyt Apple-produkt får dansk milliard-succes til drømme om ny vækst-driver: “Jeg tror der er mulighed for et stort skifte her, og så står Unity klar”

Unity er den suverænt mest værdifulde danske it-succes i 2021. Direktør Danny Lange tror på, at en ny produktlancering fra Apple kan være med til at skabe et stort skifte, der kan blive en ny vækstdriver for selskabets spiludviklingsværktøjer.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Blive klogere på, hvad der kan blive Unitys næste store vækst-driver
  • Få indsigt i, hvordan Unity arbejder med kunstig intelligens
1.397
7 min
Dansk-stiftede Unity blev i september børsnoteret på New York Stock Exchange med en markedsværdi på omkring 90 milliarder kroner.

Dermed er Unity det suverænt mest værdifulde it-selskab med danske aner nogensinde og lander derfor på en klar førsteplads på Computerworlds årlige opgørelse over de 50 mest værdifulde danske it-succeser.

Men kimen til Unitys succes blev for alvor lagt, da Apple i 2007 lancerede iPhonen og senere hen sin App Store.

Det åbnede et helt nyt og stort marked for apps, og her stod det dansk-stiftede selskab klar med sine værktøjer til app-udvikling.

Nu forudser Unity, at den hastige udviklingen inden for virtual reality (VR) og augmented reality (AR) kan føre til et nyt hardware-gennembrud, som også kan blive en ny vækstmotor for selskabet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Det er blevet kaldt ”det største it-nedbrud i historien” og omkostningerne kan nemt løbe op i syv milliarder kroner: Men hvem skal betale for Crowdstrikes fejl?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Europas største software-leverandør stryger frem på cloud-fronten – men 97 procent af overskuddet er forduftet

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Frustrerede synshaller og billister: Motorstyrelsens it-system plages af store driftsforstyrrelser

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Fire år gamle Wiz takker nej til Alphabets historiske opkøbstilbud på 160 milliarder kroner: Satser i stedet på børsnotering

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ny metode: Fremover skal din Windows-pc opdateres på en helt ny måde