Artikel top billede

Apples hovedfjende skal producere nye superchip til iPhone 6

Apples hovedrival skal levere mange af de superchip, som skal anvendes i iPhone 6, der snart skal i produktion.

Apples bestræbelser på at droppe hovedrivalen Samsung som leverandør af indmad og chip til iPhonen har lidt et knæk.

Ifølge den sydkoreanske avis The Korea Economic Daily har Apple i hvert fald bedt Samsung om at producere op til 40 procent af de nye superchip med navnet A8, som Apple vil anvende i den næste udgave af iPhonen, iPhone 6.

Den næste udgave af iPhonen ventes at blive lanceret i 2014.

Det var oprindeligt chipproducenten TSMC (Taiwan Semiconductor Manufactoring Company), der skulle producere A8-chippene.

Problemer med fabrikationen

Ifølge den koreanske avis har TSMC imidlertid haft meget svært ved nå produktionsmålene på grund af problemer med 20-nanometer fabrikations-processen på fabrikkerne.

Apple indgik tidligere på året en tre-årig aftale med TSMC om produktion af den kommende generation af A-chippene, som Apple anvender i iPhone og iPad.

Angiveligt indledte TSMC test-kørsler af 20-nanometer-processen i løbet af sommeren, hvilket altså ikke har ført til de ønskede resultater.

I de tidligere iPhone-modeller har Apple anvendt en række komponenter fra Samsung, men Apple har i et stykke tid arbejdet på at finde en anden komponent-leverandør på grund af den stigende konkurrence med Samsung, der i dag er blandt Apples hovedkonkurrenter.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere