Legetøjsfirma tester digital tankelæser

Dansk firma tester digital tankelæser, som ventes at blive en ny dille.

Den danske detailhandler indenfor legetøj, Top-Toy, tester i øjeblikket en digital tankelæser. Den skal tilpasses den danske kultur, for at kunne gætte, hvad vi tænker på.

I England blev 20Q en bestseller på det digitale legetøjmarked i 2004. l Danmark testes nu en dansk version. Den er en lille håndholdt enhed, men ikke tilgængelig i dansk version endnu.

Først skal softwaren testes, hvilket foregår fra firmaets hjemmeside. Hjemmesiden er udviklet med henblik på at generere så mange data som muligt om, hvordan danskere tænker. For hver person, der spiller mod maskinen, lagres informationer i computerens database, som således konstant udbygges. De data skal bruges i udviklingen af den danske pocketsize version af tankelæseren 20Q.

»20Q blev i 2004 lanceret i en engelsksproget version, men da vi ved, at mennesker tænker og associerer forskelligt afhængig af nationalitet og modersmål, er det vigtigt, at vi indsamler så mange data som muligt fra folk, som tænker og taler på dansk,« siger Villy Gravengaard, varedirektør hos TOP-TOY.

TOP-TOY A/S er den største detailhandler af legetøj på det nordiske marked. TOP-TOY er et holdingselskab, der består af BR-Legetøj og TOYS'R'US, og som producerer legetøj til børn mellem 0-12 år.

Tænk på en ting, og se om det er ren leg på: www.20Q.dk




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere