3 skruer op til 21 Mbit/s næste år

Som den første operatør i Europa gør 3 sig nu klar til at lancere en teoretisk datahastighed på 21 Mbit/s. Danmark og Sverige bliver de to første lande til at få glæde af den hurtige hastighed.

Tilbage i maj i år fortalte 3, at de sidst på året forventede at kunne skrue den teoretiske datahastighed op på 21 Mbit/s i deres mobile netværk. Så hurtigt kom den dog ikke til at gå, men enkelte steder i de danske storbyer er hastigheden dog oppe på 14,4 Mbit/s.

Datahastigheder på op mod 21 Mbit/s bliver en realitet i første halvår 2009, skriver netværksudvikleren Ericsson i en pressemeddelelse. Danmark og Sverige bliver de to første lande i Europa med så hurtig datahastighed på det mobile netværk.

Peder Ramel, CEO for 3 i Skandinavien siger, at 3 er stolte af at være en af de første operatører i verden med datahastighed på 21 Mbit/s.

I sidste uge proklamerede den australske mobiloperatør Telstra, at de blev den første operatør i verden med 21 Mbit/s, og Huawei skulle ifølge Cellular News netop være blevet færdig med at opgradere til den hurtige hastighed i Hong Kong hos operatøren PCCW.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere