Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Den sexede, den uhyggelige og den naturvenlige

Hvad er den mest sexede virus, den mest uhyggelige og den mest naturvenlige? Antivirus-firmaet Panda Software Danmark har undersøgt kandidaterne og uddelt priser til de mest besynderlige vira og malware.

Hvad er den mest sexede virus, den mest uhyggelige og den mest naturvenlige?

Antivirus-firmaet Panda Software Danmark har undersøgt kandidaterne og uddelt priser til de mest besynderlige vira og malware.

Panda Software Danmark har gjort status
over den første halvdel af 2006 og uddeler i den forbindelse titler til de mest bemærkelsesværdige og anderledes malware-angreb i denne periode.

Den sexede:

Denne titel går til ormen Tearec.A, der også er kendt under navnet Kamasutra. Denne orm spreder sig via e-mail beskeder med tekster som Sex eller Sex videoer, men i stedet for at vise film eller frække billeder overskriver den filer med specielt udvalgte extensions.

Den uhyggelige:

Prisen går helt klart til BlackAngel.B, der viser et uhyggeligt billede, og i ægte gyserfilms
stil har en besked med teksten: "1. dag bliver du bange, 2. dag bliver du desperat, 3. dag vil du råbe efter hjælp og 4. dag er du død".

Det er dog kun din computer, som er i farezonen, idet denne
orm sletter væsentlige nøgler fra Windows registreringsdatabasen.

Den sportslige:

Her er to forskellige skadelige koder i skarp konkurrence om titlen. Den første er Sixem.A, som udgav sig for at levere billeder, der var relateret til VM i fodbold. Den anden er Bagle.GZ, som brugte e-mail beskeder, der refererede til Vinter OL i Torino.

Den innovative:

Her er hele tre nomineret, idet både Leap.A, Inqtana.A og Oomp.A er de første skadelige koder, der er designet til at inficere MAC.

Den naturvenlige:

Alle kan blive enige om, at sneugler er søde, men da skaberen af Hoots.A lavede en kode, der sendte billeder af denne fugl til alle printere, som den kom i nærheden af, blev de fleste nok lidt trætte af at dette dyr.

Den alsidige:

Sidst men ikke mindst må vinderen af denne titel være Cxover.A, en skadelig kode, som er i stand til at hoppe fra computeren til PDA'en, når disse er forbundet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere