Pentium 4 chipset til DDR SDRAM

Så kom det. Intel har åbnet for billigere Pentium 4 baserede PC'er med lanceringen af en version af et 845 chipsæt, der kan benytte DDR SDRAM (Double Data Rate Synchronous Dynamic RAM).

Intel viste den nye version af et 845 chipsæt frem på Comdex. Den kinesiske PC-producent Legend Holdings demonstrerede deres QDI P2D-A bundkort, som er baseret på 845-D chipsættet. Bundkortet vil komme på markedet i næste måned og det er en måned tidligere end ventet.


Intel tilbyder i dag to chipsæt til Pentium 4. 850 modellen understøtter RDRAM (Rambus RAM) og den nuværende udgave af 845 understøtter SDRAM, som er billigere end RDRAM, men væsentligt langsommere.


Det nye 845-D chip set gør det muligt for PC-fabrikanterne at sælge Pentium 4 baserede computere, der benytter DDR SDRAM, som er hurtigere end SDRAM. DDR SDRAM har nogenlunde den samme ydelse som Rambus RAM, men er væsentligt billigere.


(Kilde: www.infoworld.com)




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    TIETOEVRY DENMARK A/S
    Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere