Artikel top billede

(Foto: unknown)

Vis os dit mediecenter og scor lækkert grafikkort

Har du en spændende mediecenter-løsning, som du bruger til at vise film på fladskærmen? Så indsend et foto og en beskrivelse af netop dit mediecenter og deltag samtidig i konkurrencen om et lækkert grafikkort.

Vis os dit mediecenter og scor lækkert grafikkort

Mediecentre er - ifølge vores læsere - rasende populære.

Der findes mange måder at afspille video på stuens fladskærm, som er den nok mest oplagte rolle, et mediecenter udfylder.

Du kan eksempelvis omdanne din almindelige pc til et mediecenter ved hjælp af kommerciel eller helt gratis software og blot finde et HDMI-kabel frem, du kan overføre HDMI-signalet trådløst med en ny løsning fra Asus, eller du kan vælge den enkle løsning i form af en HD-afspiller, der velvilligt tygger sig gennem alle former for højtopløselig video uden at bøvse.

For nu blot at nævne et lille udvalg af de mediecentermuligheder, danskerne boltrer sig med rundt om i de digitale hjem.

Siden vores artikel om mediecenter-software har vores indbakke været rødglødende, så nu må det være på tide, at vi giver dig stafetten.

Del med os

Indsend et foto af dit mediecenter til redaktionen på PC World på forbrug@pcworld.dk og deltag samtidig i lodtrækningen om et lækkert Radeon HD 6670-grafikkort fra Sapphire, der vil gøre sig glimrende i et mediecenter.

Sammen med dit foto skal du på et beskedent antal linjer fortælle os, hvilken software og hardware, du har benyttet, ligesom vi skal have et bud på en samlet pris for mediecenter-løsningen. Vi vil også gerne vide, hvor lang tid det har taget dig at få løsningen til at spille.

Vi bringer udvalgte indlæg i et galleri her på Hardware Central. Du skal dog ikke regne med, at vi bringer dit foto, hvis det er taget med din fem år gamle mobil med leverpostej på objektivet.

Vi kan ikke garantere, at alle indsendte billeder bliver bragt. Vi vil udvælge de bedste og mest originale bidrag.

Husk i øvrigt at gøre os opmærksomme på, hvorvidt du ønsker anonymitet, eller om vi må bringe dit navn, når vi udgiver galleriet med danskernes mediecentre.

Opdateret: Konkurrencen er slut, det er ikke længere muligt at deltage. Artiklen er udgivet her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere