Download 1.000 baggrundsbilleder med et klik

Nu kan du få fingre i 1.000 fantastisk flotte baggrundsbilleder med et enkelt museklik. Se her hvordan du nemt skifter tapet på dit Windows-skrivebord.

National Geographics er kendt for sine smukke fotos af både dyreliv og natur, og nu kan du downloade 1.000 af de mest fantastiske og bruge dem som baggrundsbilleder på dit skrivebord.

Det vil dog være en langsommelig proces manuelt at downloade hvert enkelt, og derfor er programmet NatGeo Wallpaper Downloader en virkelig smart løsning.

Det sørger ganske enkelt for, at du med et enkelt klik kan hente billeder af alt fra isbjørne i leg på Grønland til svedige savanner i Afrika.

Desværre er det ikke muligt downloade billederne i meget høj opløsning. Typisk er det 1280 gange 960 pixels.

Så hvis du har en skærm med højere opløsning, får du en kant rundt om billedet, medmindre du insisterer på at få billedet trukket ud for at fylde din skærm. Det er ikke altid særlig kønt.

En sort eller hvid kant rundt om billedet kan passende bruges til at placere dine ikoner, så de ikke skæmmer fotoet.

De i alt 1.116 smukke billeder fra National Geographics tager lidt tid at hente ned på computeren, og de fylder 287 megabyte. Download-programmet sørger for at placere billederne i fem forskellige mapper med årstal, så du nemmere kan overskue de mange fotos.

Du kan downloade NatGeo Wallpaper Downloader her.

Hvis du ikke gider at skifte billederne ud manuelt på dit skrivebord, kan du også downloade programmer, der klarer det for dig.

Du kan eksempelvis prøve Wallpaper Juggler.

Og hvis du bliver træt af billeder af dyr og natur, kan du hente massevis af andre gratis fotos til dit skrivebord. Lad dig inspirere af de her fem fede websider.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere