Gratis Office 2010 Beta hæfte

I det gratis onlinehæfte "Smugkig på Microsoft Office 2010 Beta" kan du læse om de mest spændende nyheder i kontorpakken Microsoft Office 2010.

Alt starter med en drøm, en vision eller en ide - som du skal fange, når du får den og nedfælde, forklare og dele med andre, for at den kan blive ført ud i livet.

At understøtte denne proces har været det overordnede designmål for Microsoft Office 2010: At kunne understøtte processen fra idé til virkelighed uden at sætte rammer eller begrænsninger for løsningen. I stedet for skal Office 2010 sætte dig i stand til at løse dine opgaver og skabe dine dokumenter, præsentationer og regneark på lige præcis den måde, der giver bedst mening for dig.

Det er især de nye tiltag i Office 2010, der understøtter denne proces, som det nye gratis online-hæfte Smugkig på Microsoft Office 2010 Beta fokuserer på.

Uafhængig af version

Hæftet kan læses, uanset hvilken version af Microsoft Office, du bruger i dag, hvorfor du også vil finde en introduktion til den båndbaserede brugergrænseflade og hvordan logikken i den kan hjælpe dig med at få løst dine daglige opgaver på en meget enklere måde.

Hæftet giver også en smagsprøve på nyhederne i 2010-versionerne af Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Især Outlook har fået en ordentlig overhaling efter at programmet, som et af de sidste programmer i Office-pakken, er gået over til at anvende båndbaseret brugergrænseflade. Det er der komme et helt fantastisk resultat ud af, som du kan læse mere om i hæftet.

Hæftet er produceret af Skills Creator i samarbejde med det danske Microsoft Office team og har blandt andet skærmbilleder fra en meget tidlig udgave af den danske version af Microsoft Office.

Du kan læse hæftet her og downloade den gratis beta-version af Microsoft Office 2010 her.

Du kan også læse vores gennemgang af nyhederne i Office 2010 på www.officetips.dk




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere