Avatar billede larsini Seniormester
29. marts 2011 - 10:06 Der er 1 løsning

Windows 7 home - backup fejlkode 0x81000037

Efter at have fungeret upåklageligt i 18 mdr. popper denne fejlkode pludselig op sammen med en oplysning om at sikkerhedskopieringen ikke er fuldført. Forholdet bliver livligt diskuteret i diverse fora i UK og USA, men ingen har øjensynlig den definitive løsning på problemet. Mirosoft har ikke gjort noget særligt for rette fejlen. Altså det var og er problemfrit at lave backup på min SHARP PC 7000 fra 1985, så hvorfor skal man selv rode med at rette en Microsoft-fejl i 2011 ??? Fejlen er beskrevet her http://support.microsoft.com/kb/973455/en-us , er der nogen af d'herrer M/K der har været igennem de nævnte øvelser??? Kunne være fint at høre før jeg selv begynder at lege kloge åge. Eller kan man anbefale et backupprogram der virker ???
Avatar billede larsini Seniormester
07. april 2011 - 08:20 #1
lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Data Engineers til bekæmpelse af skatteunddragelse

RISMA Systems A/S

Senior PHP-udvikler

Sund & Bælt Holding A/S

IT Change & Release Manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

ITSM-koordinator