Avatar billede megalas Nybegynder
07. februar 2011 - 23:49

Problemer med debug information i gcc og gdb

Hejsa
Jeg har et problem med debug information der bliver/ikke bliver overført.
Jeg har selv compilet gcc4.5.1 som jeg bruger til at compile noget fortran kode og det fungerer sådan set ganske fint. Mit problem består i at hvis jeg vil bruge gdb til at debugge mine executables får jeg et hav af fejlmeddelelser ala:

warning: Could not find object file "/sw64/src/fink.build/gcc-4.5.1-nicholas-4.5.1-1000/gcc-4.5.1/x86_64-apple-darwin10/libgcc/emutls_s.o" - no debug information available for "../.././libgcc/../gcc/emutls.c".

Hvilket giver meget god mening da der henvises til nogle filer der var tilstede i build mappen da jeg lavede gcc men som er blevet slettet i løbet af make processen.

findes der en måde hvorpå gcc kan konfigureres til ikke at slette og eller installere dem et andet sted? Dette er en lidt uhensigtsmæssig løsning bare at gemme dem da jeg så vil have dem til at rode rundt i et build dir og ikke i mit install dir

Jeg syns ikke det fremgår af gcc dokumentationen hvordan dette kan ordnes men måske har en anden haft et lignede problem?

Megalas
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester