Avatar billede ferret Nybegynder
21. oktober 2008 - 12:51

Problemer med TV-out på GeForce 6600

Efter meget besvær har jeg endelig fået mit TV-Out til at virke, jeg får et billede over på mit TV og det har endag farver.

Nu er mit problem bare dette:
Af en eller anden grund vil mit TV ikke vise billeder fra computeren med mindre den er sat til en opløsning 1100x600 (eller sådan cirka), problemet med dette er bare at dette er væsentligt større end den opløsning mit TV rent faktisk kan vise, dette betyder at jeg ender op med et virtuelt desktop jeg så kan pan'e og scan'e rundt på.
Problemet med dette er bare at hvis jeg vil se en film og sætter den i fuld screen (efter at sat TV'et til primær skærm - jeg har problemer med nvidia's "full screen" mirroring feature) bliver videoen større end mit TV og der er en del af den der bliver klippet ud.

Mit sprørgsmål er dette, er der nogen speciel grund til at mit TV ikke vil vise et billede hvis opløsningen er sat til under 1100x600 (cirka)? Vil gerne ha' sat opløsningen så jeg kan se film på skærmen uden de bliver klippet "i stykker".

Jeg kører Windows XP Pro SP3
TVet og PCen er forbundet v.h.a et "DVD kit", mere præsist der går et S-VHS kabel fra grafik kortet og så et S-VHS - > RCA kabel mellem kablet og TV'et, hvis jeg bare bruger S-VHS stikket direkte får jeg ingen farver på billedet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



Seneste spørgsmål Seneste aktivitet
I dag 14:04 Pixeline cd’er til PC Af Mathilde i Windows
I dag 01:14 Windows 10 - IIS 10 Af bsn i Windows
I går 20:39 Boot fra USB Af poulmadsen i Windows
I går 11:43 Gmail-ikon på skrivebordet Win 10 Af ErikHg i Fri debat
I går 09:22 Lopslag Af Luffe i Excel