Avatar billede jonas_h Nybegynder
28. marts 2008 - 00:04 Der er 2 kommentarer

Custom MembershipUser

Jeg har lavet en custom MembershipUser ved at lave en klasse som nedarver fra membershipUser...

Når jeg prøver at udføre "CustomUser u = Membership.GetUser()" får jeg en fejl:
Compiler Error Message: CS0266: Cannot implicitly convert type 'System.Web.Security.MembershipUser' to 'SiteManager.Entities.CustomUser'. An explicit conversion exists (are you missing a cast?)

Dette burde da ikke kunne ske, da jeg rent faktisk nedarver?
Avatar billede aaberg Nybegynder
28. marts 2008 - 08:10 #1
Når du nedarver fra en klasse, kan du uden at caste ligge en instans af din klasse ind i en variabel af den klasse du nedarver fra. Nen ikke omvendt. Du kan godt ligge et String objekt ind i en variabel af typen object, men du kan ikke ligge en object ind i en string. Dette er fordi at du ved at en string er et object, men et object er ikke nødvendigvis en string.

I dit eksempel vil du kunne ligge en CustomerUser ind i en variabel af typen MembershipUser, men du kan ikke ligge en MembershipUser ind i en variabel af typen CustomerUser. Ikke uden at caste i hvert fald.
Avatar billede aaberg Nybegynder
12. juni 2008 - 21:06 #2
Fik du svar på dit spørgsmål?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester