Avatar billede bjorn42 Nybegynder
13. marts 2007 - 21:39 Der er 2 kommentarer

Problem med Frontpage i Office 2000.

Jeg har brugt Office 2000 i et godt stykke tid på forskellige computere med Windows XP. Jeg bruger Frontpage delen,og det har virket helt perfekt.

Jeg har købt ny PC med Windows XP og har installeret Office 2000 igen. Inden der står at installationen er fuldført, kommer der et skilt med noget omkring Microsoft personal web server. Hvad betyder det?? Jeg klikker på Frontpage og her kommer så problemer. Programmet starter ikke, men et skilt med teksten "Cannot load \fp4autl.dll
Hvad betyder det? Det har virket på omkring 7 andre maskiner, jeg har installeret det på. Hvorfor ikke denne nye computer. Nogen som kan hjælpe??
Avatar billede bjorn42 Nybegynder
14. marts 2007 - 17:51 #1
Er der ingen med svar på dette?
Avatar billede kedde65 Praktikant
27. marts 2007 - 17:59 #2
Hmmm, FP2000 har en ide med at den skal installere PSW (Personal Webserver) og jeg kunne forestille mig (uden at vide det præcist) at den kollidere ,med XP's indbygget Webservices.

Hvad løsningen er, det ved jeg så tilgængel ikke. Beklager!

/Christian
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester