Avatar billede conehead Nybegynder
18. december 2006 - 09:45 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Parameter er for lang!

Jeg sender en parameter med til en Javascript-funktion. Parameteren er HTML-kode som jeg ønsker vist i et tooltip. Der er dog problemer, når denne parameter bliver for lang, da dette introducerer linieskift i den genererede html.

Det skal siges at jeg dynamisk registrerer denne parameter og funktionen fra ASP.NET vha Attributes.Add("onmouseover", "ShowTooltip('" + tooltip + "');");

Så måske er jeg i den gale kategori...

EKS:
<tr onmouseover="ShowTooltip('&lt;table cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; >&lt;tr class=&quot;tooltipHeaderRow&quot; >&lt;th >Test&lt;/th >&lt;/tr >&lt;tr class=&quot;tooltipDataRow&quot; >&lt;td >Test&lt;/td >&lt;/tr >&lt;tr class=&quot;tooltipHeaderRow&quot; >&lt;th >Beskrivelse&lt;/th >&lt;/tr >&lt;tr class=&quot;tooltipDataRow&quot; >&lt;td >Dette er en test&lt;/td >&lt;/tr >&lt;/table >');" onmouseout="HideTooltip();"><td>1</td></tr>
Avatar billede olebole Juniormester
18. december 2006 - 12:54 #1
<ole>

Det kan ikke være fordi, strengen er for lang ... det må skyldes noget i dit script. I øvrigt virker fremgangsmåden oldnordisk  =)

/mvh
</bole>
Avatar billede conehead Nybegynder
18. december 2006 - 13:07 #2
ok længde er ikke problemet, men jeg kan se, at ASP.NET nogel gange generer "onmouseover" scriptet i flere linier. Hver gang dette er tilfældet får jeg en fejl.

Hvad mener du i øvrigt med oldnordisk og hvordan vil du så gøre det?
Avatar billede conehead Nybegynder
18. december 2006 - 13:47 #3
Nå, nu fandt jeg ud af at udover det linieskift som ASP.NEt introducerer, så var der indført et linieskift i den streng, jeg viser i mit tooltip. Dette er kilden til problemet og tog 10 sek at løse, men flere timer at finde ud af....

lukker
Avatar billede olebole Juniormester
18. december 2006 - 13:55 #4
Det HTML, du indsætter via scriptet, er fra slutningen af forrige årtusinde - og så er HTML-entities ikke valide i JS. Hvis de virker, skyldes det browser-bugs. I det hele taget ligner det 'skod-kode' ... undskyld udtrykket  =)

- derfor 'oldnordisk'  ;o)
Avatar billede conehead Nybegynder
19. december 2006 - 11:30 #5
det er jo bare en standard tabel....udover html entities, så jeg kan ikke rigtig se hvad du mener
Avatar billede olebole Juniormester
19. december 2006 - 13:09 #6
Ja, det er netop, hvad det er - og som sagt er HTML-entities invalide i JavaScript (utroligt, hvis de virker i nogen somhelst browser) - og dels lægger man jo idag den slags kode i et centralt script. Ikke mindst idag, hvor SEO betyder så meget, er det at skyde sig selv i foden at fylde sin side op med den slags indholdsmæssige 'ligegyldigheder'  =)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester