Avatar billede boheme Nybegynder
08. august 2006 - 10:16 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

hvem skal skal vi vælge

Hej. Vores boligforening (6 opgange vesterbro kbh) skal til at skifte bredbåndsudbyder. Og det er lidt en jungle at vælge leverandør! Vi er primært interesseret i at holde det simpelt og billigt (dvs uden tv/ip-tlf). Er der nogen der har forslag til gode og stabile udbydere, og/eller link til websider med pris/kvalitets- sammenligninger. Tak
Avatar billede boheme Nybegynder
08. august 2006 - 11:35 #1
luk
Avatar billede pehory Nybegynder
08. august 2006 - 13:15 #2
Hvorfor lukker du dog?
Hvis det skal være billigt vil da netop være en fordel med en udbyder der også tilbyder ip-telefoni? (samlet set) Det er da langt billigere (for de fleste) end et normalt fastnet abb.
Jeg kender til: http://www.dbnet.dk/ , http://www.comx.dk/script/site/default.asp , http://www.comflex.dk/ og http://www.bolignet.dk/
Avatar billede brian_josefsen Nybegynder
14. august 2006 - 23:00 #3
Selvom den er lukket kommer jeg lige ind med en kommentar fra siden. De store el selskaber er begyndt at grave fiber ned, meget fiber og ordentligt. CEAS har lige givet en af mine arbejdsgivere et meget godt tilbud, de er vist i mange tilfælde villige til at grave meget og langt for at få nye kunder og adgang til flere steder de kan patche videre fra, tag dem med i betragtninerne udover de sædvanlige tele selskaber.

God dag
Avatar billede boheme Nybegynder
15. august 2006 - 07:34 #4
Vi har sådan set fiber i gaden, men det er ret dyrt at blive koblet på (mellem 2000 og 5000) pr lejlighed og så koster 2mb/2mb 200,- i abonnement pr måned. Så selv om fiber er fremtiden så er det noget dyrere end andre løsninger.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester