Avatar billede poppesen Nybegynder
22. november 2004 - 14:13 Der er 4 kommentarer

Pund eller Euro i England

Jeg ved selvfølge at man kan betale med Pund i England, men er de ellers gået over til Euro
Avatar billede overchord Nybegynder
22. november 2004 - 14:20 #1
Nej ikke specielt. Nogle steder i London vil de muligvis tage imod dem - men du skal ikke regne med generelt at kunne betale med Euro.
Paa mange restaurent faar du beloebet i pund og euro for sammenligning, men hvis du betaler kontant er det stadig pund. Modtsanden mod Euro er rimeligt kraftig herovre.
Avatar billede poppesen Nybegynder
22. november 2004 - 14:24 #2
Mange tak skal du ha!!!
Avatar billede overchord Nybegynder
22. november 2004 - 14:26 #3
det var saa lidt da :-)
Avatar billede olebole Juniormester
22. november 2004 - 14:43 #4
<ole>

Det er formodentlig lettere at få Pia Kjærsgaard gift med en imam, end at få britter til at opgive et af deres 'systemer'  ;o)

Jeg er så gammel, at jeg kan huske, deres gamle møntsystem - hvor intet var deleligt med 10 eller 100. Det var et helvede, når vi i havde regning i folkeskolen og skulle regne engelske priser ud!
Det tog en krig at få dem til at ændre deres møntfod - og de roder jo stadig rundt med fod og tommer ... så Euro har sikkert langt igen  ;o)

/mvh
</bole>
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester