Avatar billede c0ld1mp Nybegynder
25. marts 2004 - 20:21 Der er 1 kommentar og
1 løsning

International organisation ?

Hej
jeg skal finde at skriv om i samfundsfag og det skal handle noget om internationale organisationer, som har noget at gøre med danmark, men gider ikke skrive om amnesty for det gør mange andre i min klasse. vil helst finde en organisation om terror eller computer forbrydelser (helst den sidste!!)
Avatar billede killifish Nybegynder
26. marts 2004 - 08:48 #1
Interpol? NATO? FN?
Avatar billede sharkman Nybegynder
26. marts 2004 - 13:48 #2
Når du skriver Internationale organisationer, går jeg ud fra, at du mener organisationer, som arbejder i Danmark. Dem er der sådan set ikke så mange af, og derfor kan jeg godt forstå, at mange af dine kammerater har valgt Amnesty International. http://web.amnesty.org/contacts/index/eng+denmark
Dine egne forslag er ikke mulige, da terrorbekæmpelse, -forebyggelse og -beredskab hører under danske myndigheder, og computerforbrydelser og anden IT-kriminalitet hører under politiets domæne: http://www.politi.dk.
Men der er da også Greenpeace (Miljøet): http://www.greenpeace.se/np/s/NP_front_start.asp?g=main&lang=D,
der er OSCE (Sikkerhed og Fred i Europa): http://www.osce.org/general/
og så er der OECD (Økonomisk Samarbejde og Udvikling): http://www.oecd.org/about/0,2337,en_2649_201185_1_1_1_1_1,00.html
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester