Avatar billede soelver Nybegynder
06. juni 2003 - 19:25 Der er 25 kommentarer og
1 løsning

Relativ placering af menu i javascript

Hejsa.

www.tegnebordet.dk/default.asp?vis=links har vi en menu i javascript. Denne menu ligger placeret med en absolut angivelse på 10 pxl fra top og venstre side.

Kan man på en eller anden måde få den placeret hvor den var tiltænkt, nemlig inde i vores indholdsfelt midt på siden? Den skal evt. relatere til top og side på dette felt, istedet for på det åbne vindue.

Hvis vi ændrer koordinaterne på den nu, vil problemet jo ikke være løst, idet den vil flytte sig rundt, alt efter hvilken opløsning brugerne kører med.

Nogen der har en løsning på dette, så den er placeret rigtig i enhver opløsning, eller har et alternativ til menuen med lige så stor overskuelighed.

Vil med det samme sige, at jeg ikke ved det mindste om det. Menuen er en gratis menu til fri afbenyttelse, der bare er tilpasset.

Ser frem til at høre jeres geniale forslag :o))
Avatar billede roenving Novice
06. juni 2003 - 19:32 #1
En ikke særlig køn løsning, som du vist også har set noget af ...

-- den skal også tilpasses hver gang, tager alle offsets op i hierarkiet fra et udvalgt start-positionerings element:

function posDiv(){
    otd=document.getElementById('offsetTd');
    objX=parseInt(otd.offsetLeft)+parseInt(otd.offsetParent.offsetLeft)+parseInt(otd.offsetParent.offsetParent.offsetLeft) +parseInt(otd.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetLeft)+parseInt(otd.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetLeft)+parseInt(otd.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetLeft)+parseInt(otd.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetLeft)+parseInt(otd.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetLeft) +45+"px";
    objY=parseInt(otd.offsetTop)+parseInt(otd.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetParent.offsetTop)+5+"px";
    obj=document.getElementById('minDiv');
    obj.style.left=objX;
    obj.style.top=objY;
}
Avatar billede brokkehoved Nybegynder
06. juni 2003 - 19:33 #2
Kun 2 måder kan bruges:
1: Find en anden menu som kan placeres relativt, altså i procenter.
2: Placér hele jeres website i frames. På den måde kan I både placere jeres menu som I ønsker, og I kan bestemme en absolut bredde på jeres website og lade de 2 siderammer være relative. Så er jeres website samtidig også optimeret til alle skærmopløsninger.

Den sidste løsning bruger jeg selv med stor fornøjelse  :-)

Flis Jessup
Avatar billede soelver Nybegynder
06. juni 2003 - 19:41 #3
roenving > Hvor skal jeg placere koden henne, for at det fungerer uden jeg vælter hele siden?

Brokkehoved > I frames? Warrrghhh! Der bliver ikke ændret i selv opsætningen af siden. Det er menuen der skal tilpasses. Ok ikke omvendt. Siden er enorm.
Avatar billede soelver Nybegynder
06. juni 2003 - 19:53 #4
http://soelver.dk/linkmenu.zip

Menuen ligger her, hvis I skulle have lyst til at kigge på den. Koden er monsterlang, og jeg har ikke meget lyst til at paste det ind her.
Avatar billede brokkehoved Nybegynder
06. juni 2003 - 19:58 #5
Vrøvl. Du kender ikke meget til frames, kan jeg høre.
Jeres website er stadig 100% det samme, I placerer blot jeres website inde i den midterste frame, så løser du automatisk alle de problemer du omtaler.

Skal jeg poste et eksempel på en frame-set til dig? Så kan du selv se at det er rigtigt, det jeg fortæller dig.

Flis Jessup
Avatar billede roenving Novice
06. juni 2003 - 20:03 #6
Sådan, som jeg har sat det op, hvor jeg har pillet (og det er kun for andre brugere herinde !-), skal den funktion kaldes onload og onresize på <body>-taggen ...

Af opsætning kræver den (og så er det, at det bliver tilpasning ;-( :

-- Et element, som du ved sidder på en bestemt måde i forhold til dit positionerede element (pixel x og y);
-- En test af, hvor mange forældre i hvor mange generationer op i dokument-hierarkiet, som betyder noget for positioneringen af dit udgangspunkts-element ...
-- og med den menu, jeg tror du bruger, at undermenuer bagefter positioneres udfra deres moder ...

-- den kan udmærket bygges ind i exmplmenu_var.js, hvor de 10/10 jo sættes, men som ovenfor nævnt, skal vi prøve os frem ...
Avatar billede brokkehoved Nybegynder
06. juni 2003 - 20:05 #7
Her er et eksempel du kan blive overbevist med:

index.html:
_________________________________________________________________
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
    <head>
        <meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=iso-8859-1">
        <title>index.html</title>
    </head>
    <frameset border="0" cols="*,750,*" frameborder="no" framespacing="0">
        <frame name="left" noresize scrolling="no" src="left.html">
        <frame name="midt" noresize src="midt.html">
        <frame name="right" noresize scrolling="no" src="right.html">
        <noframes>
            <body bgcolor="#ffffff">
                <p></p>
            </body>
        </noframes>
    </frameset>

</html>
_________________________________________________________________

Koden burde være ret let at både forstå og tilpasse, så det passer til jeres website.

Flis Jessup
Avatar billede soelver Nybegynder
06. juni 2003 - 20:51 #8
Brokkehoved > Jeg er sikker på rigtig mange er glade for frames, men størsteparten af de sider jeg ser med frames har problemer. Jeg undværer til hver en tid hellere min menu, end jeg laver en side i frames. Det har jeg haft for år tilbage, og det får jeg aldrig igen. Min menu er ikke et must for siden - bare mere overskuelig end den linkmenu vi havde før.

Roenving > Jeg er vist nødt til at have vores programmør med ind over. Det lugter langt væk af at jeg vil skabe total ravage. Siden er meget sensitiv i koden - der skal ikke voldsomt meget til at lægge den ned :o( Dette skal rettes med tiden.

Men for ikke at lave rod i noget, vil jeg lade ham kigge på det. Det bliver sikkert først engang imorgen, eftersom jeg har trukket voldsomme veksler på hans tålmodighed både i dag, men også i hele den forgangne uge. Jeg er dog sikker på det er en brugbar løsning - du har jo hjulpet mig før. Vil bare ikke risikere noget. Vi har mange brugere, og jeg vil ikke genere dem med mine små mærkelige idéer, bare fordi jeg synes det er smart.

Vender tilbage når jeg lige har konfereret med ham.

Indtil videre skal du have tak for din tid.
Avatar billede roenving Novice
06. juni 2003 - 21:01 #9
U'r welcome ;-)
Avatar billede brokkehoved Nybegynder
06. juni 2003 - 21:19 #10
Hvis du har set sider med frames som har problemer, er det helt sikkert pga. at webdesigneren/-programmøren ikke aner hvad han/hun gør.

Hvis du vil se et perfekt eksempel på hvordan man gør, så se på www.soultours.dk
Mange andre bruger også frames, da der er store fordele med frames. Bl.a. B&O og mange andre store websites. Prøv selv at kigge i kildekoderne rundt omkring  :-)

Men er du helt sikker på at du ikke forveksler frames med Iframes? For så har du helt ret: IFrames er noget skod, da det er browser-specifikt, og derfor ubrugeligt for commersielle websites.

Se meget mere på www.w3schools.com som forklare meget mere om dette emne, og tilhørende browserspecifikationer og -versioner.

Nu har jeg ihvertfald givet dig muligheden, forklaringen og et eksempel på Frames.

Flis Jessup
Avatar billede soelver Nybegynder
06. juni 2003 - 21:27 #11
http://www.soultours.dk/priser.html

Her er blandt andet noget af det jeg ikke bryder mig om ved frames. Søgemaskinerne indexerer en af rammerne, men har man ikke kode med, der sikrer at de andre bliver loadet samtidig, får man noget der reagerer således.

Og I-frames er heller ikke lykken, nej. Men dog stadig noget jeg vil foretrække fremfor almindelige frames, hvis det skulle være.

Jeg er helt enig med dig i, at det som oftest er fordi folk ikke ved hvad de laver. Men selv folk der ved hvad de laver glemmer sådan en lille detalje som at få en kodestump med, der sikrer at en ramme ikke kan vises uden de andre.

/cdc herinde bruger fx. frames, og jeg er en stor beundrer af hans arbejde. Men selv rører jeg det helst ikke. Og især ikke på netop dette site. Hvis det var mit private site, var jeg nok mere tilbøjelig til at lege noget mere. Der er det kun enkelte brugere der må lide under mine fejl. På Tegnebordet har vi dagligt 1500 - 1800 besøgende, og jeg har ikke tænkt mig at vi skal ændre på grundopbygningen af siden. Ej heller når den skal kodes om.

Denne lille menu er bare mit eget skøre indfald, for overskuelighedens skyld. Men jeg dropper hellere overskueligheden på en underside med links, end at ændre ved grundelementerne i siden.

Jeg kan sagtens se fordelene ved frames, men det er som sagt ikke noget jeg overvejer at vi skal ind på.
Avatar billede skovenborg Nybegynder
06. juni 2003 - 22:24 #12
Kunne det ikke løses ved at lægge menuen ind i en table hvor du har en cellpadding (eller cellspacing - det kan jeg ikke lige huske) på 10px, og så dropper at placere selve menuen ved hjælp af stylesheets.
Men nu har jeg ikke set så meget på selve koden, så jeg ved ikke om det kan lade sig gøre.
Avatar billede roenving Novice
06. juni 2003 - 22:27 #13
-- den består af absolut positionerede divs ...
Avatar billede skovenborg Nybegynder
06. juni 2003 - 23:15 #14
undskyld jeg mente ikke hele menuen, men blot "grundmenuen", som blot skal placeres i tabellen. Undermenuerne bliver jo selvfølgelig nød til at være absolute positionerede.

Ud over det synes jeg nok hellere I burde bruge placere menuen med % istedet for pixels - så bliver forskellen i hvert fald den samme.
Avatar billede brokkehoved Nybegynder
07. juni 2003 - 09:26 #15
--> soelver:
Ja, søgemaskinerne kan ikke åbne hele websitet, hvis der er indekseret til den enkelte underside. Dette stopper man ved at tilføje "nofolow" i META-koderne.

IFrames? Jeg bryder mig heller ikke om dem. Som sagt: De er Browser-afhænige, hvorfor de ikke kan bruges i commersielt øjemed.

Det er rigtigt: Det kræver "sin mand" der véd hvad han/hun gør, at benytte Frames. Det afhænger helt af den enkelte situation, som fx. det problem du er ude i. Dér ville jeg selv have valgt Frames.
Folk har mange gange en berøringsangst for Frames, netop fordi de ikke kender dem rigtigt. Men igen: Det er bare en teknologi, ligesom Table er.

Ellers ville jeg vælge den løsning af centrere dine Table, og så satse på at få sat % på din menu, eller finde en anden menu.

Pøj-pøj.

Flis Jessup
Avatar billede soelver Nybegynder
08. juni 2003 - 09:29 #16
Roenving, hvis du gider lægge et svar, så går pointene til dig. Jeg har ikke hørt fra vores programmør, så forlader mig på, at du har ret igen. Som en meget midlertidig lappeløsning har jeg ændret den absolutte position, men det er langt fra optimalt. Men sådan som siden ter sig i øjeblikket, vil jeg som tidligere nævnt, nødig være årsag til at den vælter igen.

Vi har et problem med hukommelsen, som bliver opbrugt jo flere folk der kommer ind på siden, og den frigør ikke hukommelsen igen, men fortsætter bare til der ikke er mere at tage af :(  Så jeg vil lade ham få fred til at finde årsagen til det, og så lige vente med det her.

Tak for forslagene.
Avatar billede roenving Novice
08. juni 2003 - 12:42 #17
-- Uff, har du ik' flyttet for meget ?-)

-- jeg ville bestemt ikke være overrasket hvis en del af jeres brugere (håndtegnerne ;-) var på skærme med 800*600 (stadig en del bærbare idag), og de får jo ikke halvdelen af menuen med ...

-- med hensyn til points, skal vi så ikke lige vente og se, hvor meget tilpasning der skal udføres -- og jeg står ik' li'e og mangler ;O)
Avatar billede soelver Nybegynder
08. juni 2003 - 22:12 #18
Den skulle være placeret indenfor indholdsfeltet i de forskellige opløsninger, omend den ligger anderledes placeret, alt efter hvilken opløsning man kører med. Det ser ud ad h... til, men som sagt, en nødløsning til serveren kører godt igen, så jeg ikke skal bekymre mig om hvorvidt jeg tilter hele skidtet.

Hvis du selv kan vente er det i orden for mig, men jeg kan ikke sige noget som helst om hvor lang tid det varer. Det kan være to dage - det kan være to uger.

Der har været ledt efter fejl i en hel uge nu, uden held. Lige nu kører det også på en nødløsning, idet den er sat til at resette hver 3. time, så den ikke kører død pga. manglende hukommelse.

Hvis du gerne vil have point nu, så lægger du bare et svar. Ellers vender jeg lige tilbage når vi har lokaliseret fejlen. Du vil ikke blive glemt :)
Avatar billede roenving Novice
08. juni 2003 - 23:32 #19
Det'r okay med mig ,-)
Avatar billede soelver Nybegynder
01. juli 2003 - 00:46 #20
roenving > Det bliver ikke denne her løsning alligevel. Som du vil kunne se, så har den sine begrænsninger også, og jeg kan ikke få det til at fungere uden at lave alle mulige luske løsninger.

Smid et svar, så smider jeg nogle points, og skriger på hjælp, når jeg nu kommer i tanke om at bruge den idé på en anden side istedet for.

Sjovt som mine første idéer aldrig bliver det der bliver brugt alligevel - sporer man en skidt tendens? ^_~
Avatar billede roenving Novice
01. juli 2003 - 00:52 #21
Til gengæld har jeg fundet oleboles lille slanke getPos-ting:

function getPos(elm) {
    for(var zx=zy=0;elm!=null;zx+=elm.offsetLeft,zy+=elm.offsetTop,elm=elm.offsetParent);
    return {x:zx,y:zy}
}

-- og så:

    obj.style.left=getPos(otd).x;
    obj.style.top=getPos(otd).y;

-- lidt nemmere at oveskue ...

-- håber du finder på noget andet som dur !-)
Avatar billede soelver Nybegynder
01. juli 2003 - 01:31 #22
Hvad var det sidste lige for noget med oleboles slanke ting?
Prøvede at paste her og der, uden dog at ramme plet.
(Sørme godt jeg ikke spiller fodbold, dart eller andre ting i den retning, der ville kræve den mindste præcisionssans ;)
Avatar billede roenving Novice
01. juli 2003 - 01:38 #23
Ideen i oleboles getPos()-funktion er stort set den samme som i det jeg pastede ind 06/06-2003 19:32:47 ...

Hvis du kan sætte et element på een eller anden plads, som altid vil opføre sig relativt til det element du vil placere regner du bare ud fra det ...

På det eksempel, som jeg pastede ind, vil jeg gerne have nogle menu-underpunkter placeret 45px til venstre for og 5px lavere, så der tager jeg selvfølgelig udgangspunkt i mit menu-overpunkt (som bare er en upositioneret sag !-)

olebole brugte som eksempel, hvor jeg fandt hans funktion, at man jo bare kunne finde en gennemsigteig 1*1 pixel, lægge den det rigtige sted og så bagefter regne sig frem til positionen ...

-- og så tak for points ;~}
Avatar billede soelver Nybegynder
01. juli 2003 - 01:44 #24
Okay. Jeg prøver lige at bruge det andetsteds, så må jeg se om ikke jeg kan få det til at fungere. Det lyder umiddelbart ret logisk :)

Selv tak - du er en tålmodig sjæl.
Avatar billede roenving Novice
01. juli 2003 - 01:54 #25
U'r welcome ,-)
Avatar billede roenving Novice
02. juli 2003 - 10:14 #26
Kiggede lige lidt på det der med relativ positionering og fik dette frem:

<HTML>
<HEAD>
<META NAME="Generator" CONTENT="Stone's WebWriter 3.5">
<STYLE TYPE="text/css">
td {
display:block;
vertical-align: top;
}
.menuPunkt, .menuPunkt a{
text-decoration: none;
font-family: verdana,arial,sans-serif ;
color: #CCCCCC ;
font-size: 10pt ;
font-weight: bold ;
cursor:hand;
}
.menuText, .menuText a{
background-color:#66CCCC;
text-decoration: none;
font-family: verdana,arial,sans-serif ;
color: #30C ;
font-size: 10pt ;
font-weight: normal ;
cursor:hand;
}
.menuOverskrift {
font-family: verdana,arial,sans-serif ;
color: #CCCCCC ;
font-size: 14pt ;
font-weight: bold ;
font-style: italic ;
}
</STYLE>
<SCRIPT LANGUAGE="javascript" TYPE="text/javascript">
function trim(txt){
return txt.replace(/^\s*(.*?)\s*$/, "$1");
}
function getI(object,elementId){
  return object.getElementById(elementId)
}
function getTs(object,tagName){
  return object.getElementsByTagName(tagName)
}
</SCRIPT>
<SCRIPT LANGUAGE="javascript" TYPE="text/javascript">
function posMenu(){
    refElm = document.getElementById('minRefImg');
  for(var zx=zy=0;refElm!=null;zx+=refElm.offsetLeft,zy+=refElm.offsetTop,refElm=refElm.offsetParent);
  divMenu = document.getElementById('menu');
  divMenu.style.left=zx;
  divMenu.style.top=zy;
  posText(zx,zy);
}
var men = 5;// Number of active menus
function posText(x,y){
  for(i=1;i<=men;i++){
    punkt=document.getElementById('menupunkt'+i);
    for(var zx=zy=0;punkt!=null;zx+=punkt.offsetLeft,zy+=punkt.offsetTop,punkt=punkt.offsetParent);
      obj=document.getElementById('menutext'+i);
    obj.style.left=zx-x+45;
    obj.style.top=zy-y+5;
  }
}
function showFrame(frm){
  par=getI(top.document,frm).parentNode;
  frms=getTs(par,"IFRAME");
  for (i=0;i<frms.length;i++){
    if (frms[i].id==frm){
      frms[i].style.display="block"
    }else{
      frms[i].style.display="none"
    }
  }
}
function showMenu(nr){
    obj=document.getElementById('menutext'+nr);
    obj.style.display="block";
}
function hideMenu(nr){
    document.getElementById('menutext'+nr).style.display='none';
}
</SCRIPT>
</HEAD>
<BODY STYLE="width:100%;height:100%;vertical-align:middle;" onload="posMenu()" onresize="posMenu()">
    <TABLE COLS="3" BORDER="0" STYLE="width:100%;height:100%">
        <TR STYLE="height:10%"><TD COLSPAN="3">&nbsp;</TD></TR>
        <TR STYLE="height:80%">
            <TD STYLE="width:10%;height:80%">&nbsp;</TD>
            <TD STYLE="width:80%;height:80%;border:1px solid #f00;background:#eee"><IMG ID="minRefImg" SRC="transparent.gif" HEIGHT="1" WIDTH="1"></IMG>&nbsp;</TD>
            <TD STYLE="width:10%;height:80%">&nbsp;</TD>
        </TR>
        <TR STYLE="height:10%"><TD COLSPAN="3">&nbsp;</TD></TR>
    </TABLE>
    <div ID="menu" STYLE="position:absolute;top:0;left:0;display:block;overflow:no">
    <DIV ID="menuover" CLASS="menuOverskrift" STYLE="display:block">Hvad vil du</DIV><BR><BR>
  <TABLE ONMOUSEOVER="showMenu(1);" ONMOUSEOUT="hideMenu(1);"><TR><TD>
    <DIV ID="menupunkt1" CLASS="menuPunkt" STYLE="display:block"><A HREF="java script:showFrame('Start');">Start/Instruktion</A><BR>
    <DIV ID="menutext1" CLASS="menuText" STYLE="display:none;z-index:2;position:absolute;"><A HREF="java script:showFrame('Start');">&nbsp;&nbsp;Start&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</A></DIV></DIV>
    </TD></TR></TABLE>
  <BR>
    <TABLE ONMOUSEOVER="showMenu(2);" ONMOUSEOUT="hideMenu(2);"><TR><TD>
    <DIV ID="menupunkt2" CLASS="menuPunkt" STYLE="display:block">Indtastning m.v.<BR><BR>
    <DIV ID="menutext2" CLASS="menuText" STYLE="display:none;z-index:2;position:absolute;"><A HREF="java script:showFrame('Init');">&nbsp;&nbsp;Start&nbsp;ny&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</A><BR><A HREF="java script:showFrame('Players');">&nbsp;&nbsp;Spillere&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</A></DIV></DIV>
    </TD></TR></TABLE>
    <TABLE ONMOUSEOVER="showMenu(3);" ONMOUSEOUT="hideMenu(3);"><TR><TD>
    <DIV ID="menupunkt3" CLASS="menuPunkt" STYLE="display:block">Menu 3    <BR><BR>
    <DIV ID="menutext3" CLASS="menuText" STYLE="display:none;z-index:2;position:absolute;">&nbsp;&nbsp;menutext3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<BR>&nbsp;&nbsp;menutext3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<BR>&nbsp;&nbsp;menutext3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<BR></DIV></DIV>
    </TD></TR></TABLE>
    <TABLE ONMOUSEOVER="showMenu(4);" ONMOUSEOUT="hideMenu(4);"><TR><TD>
    <DIV ID="menupunkt4" CLASS="menuPunkt" STYLE="display:block">Menu 4    <BR><BR>
    <DIV ID="menutext4" CLASS="menuText" STYLE="display:none;z-index:2;position:absolute;">&nbsp;&nbsp;menutext4&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<BR>&nbsp;&nbsp;menutext4&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<BR>&nbsp;&nbsp;menutext4&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<BR></DIV></DIV>
    </TD></TR></TABLE>
    <TABLE ONMOUSEOVER="showMenu(5);" ONMOUSEOUT="hideMenu(5);"><TR><TD>
    <DIV ID="menupunkt5" CLASS="menuPunkt" STYLE="display:block">Menu 5    <BR><BR>
    <DIV ID="menutext5" CLASS="menuText" STYLE="display:none;z-index:2;position:absolute;">&nbsp;&nbsp;menutext5&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<BR>&nbsp;&nbsp;menutext5&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<BR>&nbsp;&nbsp;menutext5&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<BR></DIV></DIV>
    </TD></TR></TABLE>
</div>
</BODY>
</HTML>

-- der skal jeg desværre positionere i to lag, så det må positioneringen tage højde for, men det er ret tydeligt, at oleboles lille funktion slankede koden en del ...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester