Avatar billede donnib Praktikant
25. november 2016 - 11:11 Der er 3 kommentarer

Hvem har specialister indenfor IT/Netværk/NAS ?

Hej,
Jeg arbejder i et virksomhed hvor vi har et netværksproblem/performance med vores Synology NAS løsning. Hvem har kompetencer omkring netværk såsom Cisco switche / Synology NAS / Samba protokollen / Linux som man kan købe sig til ? Jeg leder efter en / flere der kan hjælpe os f.eks til at lave analyser med wireshark/tcpdump og finde årsagen til vores problem.

donnib
Avatar billede CRKrogh Ekspert
25. november 2016 - 13:24 #1
Har I fået hul på at indkredse problemet - er der f.eks. lavet helt enkle hastighedsmålinger PC-til-PC, og PC-til-PC med netværk imellem?
Avatar billede donnib Praktikant
25. november 2016 - 13:50 #2
ja vi har lavet en del målinger og vi har haft vores internet IT til at se på problemet uden at kunne finde problemet derfor prøver jeg at finde en som kan komme med nogle friske øjne på det.
Avatar billede CRKrogh Ekspert
25. november 2016 - 16:06 #3
Hvis I allerede har frikendt infrastrukturen, er der jo ikke meget at bruge et WireShark-dump til - eller er det fordi I ikke forstår at læse resultaterne?

Næste skridt vil jo være at lave samme test imellem en PC og NAS'et.

Noget helt andet er, hvilket NAS det handler om? Mange af de mindre NAS kan simpelt hen ikke levere det de lover; især ikke ved samtidig tilgang fra flere brugere.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

Billetkontoret A/S

.NET Full Stack Developer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Rådgivende informationsarkitekter med strategisk fokus