CES 2015, verdens største tech-messe er overstået. De beige-farvede haller i de store hoteller i Las Vegas dufter igen af dårlige tæpperens frem for duften af ny elektronik, som i den sidste uge har fyldt de titusindvis af besøgendes næser.
Igen i år har de mange, mange producenter fremvist deres bedste.
Nye produkter, nye gadgets, nye ubrugelige dimsedutter og nye radikale ændringer af vores hverdag.
CES er en af de begivenheder, som tegner et billede af resten af året, for teknologi gennemsyrer vores hverdag som aldrig før.
Her er fem ting, som vi kan lære af CES 2015.
At 3D er endelig Død!
Den lokale sælger i din fjernsynsforretning vil nok stadig forsøge at sælge dig et fjernsyn på, at "3D snart bliver rigtig godt, og du bare skal købe det nu".
Det gør det bare aldrig, og det bliver aldrig fedt at sidde i sin stue med et ekstra sæt briller på, for at se en film hvor omridset af Tom Cruise er sløret ud.
CES 2015 vidste masser af nye fjernsyn frem. Nok flere end nogensinde.
Men det var kun meget få steder, at 3D blev nævnt og slet ikke med samme pondus som for 2-3 år siden, hvor 3D var på alles læber.
3D er og bliver en dårlig ide, og giver kun mening i biograferne - og selv der er der mange modstandere.
At 4K kun bliver bedre i 2015
Til gengæld har der været stor fokus på 4K-skærme og HDR: High Dynamic Range.
HDR er en fototeknik, som på enkelt dansk er et løfte om bedre billedkvalitet med flere farver og et tydeligere billede.
HDR kræver indhold i HDR-formatet, men både Dolby og Netflix snakkede om det til CES.
Og det bliver først rigtig magisk, når det kommer sammen med 4K-opløsningen.
4K er stadig langtfra allemandseje, men prisen på de store skærme er faldet drastisk i løbet af året, og ved CES så vi skærme med 4K/UHD til under 1.000 dollars - cirka 5.000 kroner.
Samtidig er indholdet ved at komme med også. Netflix har stort fokus på 4K, og Sony er også med forrest i rækken med egne film fra Sony Studios, som vil blive streamet fra Sonys egne 4K-bokse til egne 4K-skærme.
At IoT er kommet for at blive og producenterne tager det seriøst
Internet of Things - eller IoT - er på ingen måde en døgnflue. Det fik vi slået fast under CES 2015, hvor der var sensorer i alt.
Internet of Things var sågar et af de officielle hovedtemaer for CES, og CES' egen keynote handlede også i stor stil om netop IoT.
Samsung brugte også det meste af sin keynote til at fortælle om alle planerne om "Connected Homes", og fremviste nye køleskabe og vaskemaskiner, som alle er forbundne til hinanden og dig.
Der var sågar sokker, som var forbundne med sensorer og Bluetooth, potteplaner som skreg efter vand eller batterier, som kunne fortælle din smartphone, at de snart døde for strøm.
Samsungs fokus var - ud over forbrugerverdenen med Smarthomes, hvor alt er forbundet - B2B og IoT.
Det handler om at give den bedste mængde "big Data" til virksomhederne, så de bedste kan lave analyser og danne overblik.
Samtidig blev biler også forbundne med verden omkring dem. Toyota, Chevrolet, ja selv firmaer som Parrot og Nvidia kom med enheder til biler, som skal gøre den mere smart og forbundet med dig.
At producenterne stadig respekterer/frygter Apple
Apple ses aldrig til CES. Det har de ikke været i mange år, hvis nogensinde, og i år var ingen undtagelse.
Men derfor sker der stadig en hvis magtkamp mellem virksomhederne - også selvom "æblet" ikke er til stede.
Det kunne tydeligt ses på mængden af smartwatches. Eller rettere mangel på samme.
Kun få af de store producenter lancerede et nyt smartwatch, som ikke bare var en revideret version af sidste års model.
Sony kom med en ny version af sit Smartband i metal, og Lenovo lancerede også et e-ink-baseret smartwatch med syv dages batteri, men LG, Samsung og de andre store fremviste ikke noget.
LG havde faktisk et ur med, men som kun blev fremvist ved Audis stand som en del af et samarbejde med Audi, og uret var styret af LG's eget styresystem WebOS. Noget helt nyt.
Men det hørte man ikke om officielt.
I marts måned forventes det, at Apple lancerer og offentliggør den endelige version af Apple Watch.
Det er cirka samme tid som årets World Mobile Congress i Barcelona. Årets anden store Tech-messe.
Her er det meget mere sandsynligt, at der vil blive lanceret ure, alene fordi det ligger tættere på Apples lancering.
Der ventes for at se, hvad "det store æble" vælger at gøre.
At Belfie-sticken er en ting...
Sidste års nye ord i Oxfords britiske ordbog. Det skabte ramaskrig i det britiske samfund blandt traditionalister.
Ikke desto mindre flyder sider som Instagram og Twitter over med #Selfie, og det var vel kun naturligt, at det på et tidspunkt ville udvikle sig til noget primitivt.
"Belfie" er det nye ord. "Belfie" er et billede taget af ens bagdel. Og til årets CES-messe kom der så måske et at årets mest ligegyldige gadgets: Belfie-pinden, selfie-pindens perverse fætter. En pind til at tage perfekte billeder af din numse med.
Belfie-pinden skal nok gøre mange teenagere glade, og på en eller anden måde er belfie-pinden et godt bevis på, at CES er en messe, hvor alt mellem himmel og jord kan findes.
Læs også:
Vildt lydsystem: B&O laver trykfølsom musikafspiller i træ
Galleri: Vilde teknologier, Tablets og fremtidens koncepter fra CES 2015.