Artikel top billede

Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Kunne det friste med et it-job hos eksempelvis Kræftens Bekæmpelse, Banedanmark eller Region Midtjylland? Så skal du læse med her.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Kræftens Bekæmpelse, Banedanmark og Region Midtjylland.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger kontorchef til nyt ERP-kontor, der understøtter Skatteforvaltningens interne administration, Frederiksberg

Brænder du for ledelse, ERP-Løsninger og SAP-teknologi, der på både kort og langt sigt kan gøre en forskel for den videre digitalisering af Skatteforvaltningens interne styring?

Så er du måske vores nye kontorchef, til et nyoprettet kontor, der skal arbejde med udvikling af koncernens ERP-system.

Du kommer til at stå i spidsen for et nyt kontor, hvis hovedformål er at sikre gennemførelsen af initiativer på ERP-området i samarbejde med Administrations- og Servicestyrelsen (ADST), der er procesejer på ERP-løsninger i Skatteforvaltningen.

Kontorets ansvar er dels at varetage systemansvaret for Skatteforvaltningens ERP-løsning, herunder koordinering med eksterne leverandører, og dels at sikre, at relevante udviklingsprojekter bliver planlagt og gennemført inden for aftalte rammer.

Læs hele annoncen her.

RDT Ingeniører søger in­fra­struc­tu­re developer, Midtjylland

Do you have a passion for renewable energy and a sense for the importance to lead the change?

We are looking for a new colleague to join a exciting project with our client in the wind industry. You will be a part of the Digital Foundation & Infrastructure Core IT Platform Services team and be responsible for the server hardware platform used for their SCADA system.

Location: Middle Jutland, onsite 3-4 times a week required.

Læs hele annoncen her.

C2IT søger cloud­kon­su­lent, Ballerup

Tænker du som os, at cloud er fremtiden, og vil du være en del af C2IT’s Cloud-team i Ballerup?

C2IT A/S har etableret et nyt forretningsområde, hvor vi tilbyder vores kunder at outsource-driften af deres it til os med udgangspunkt i Microsoft 365 platformen, og vi har brug for at få endnu en dygtig kollega med ombord med erfaring indenfor Microsoft 365 og generel it-infrastruktur.

Du kommer med på en spændende rejse og får mulighed for at blive endnu skarpere på Microsoft Azure, 365, Intune, Defender og alt hvad der rører sig i cloud.

Som person motiveres du af glade kunder og af at yde en god service. Du kan arbejde selvstændigt og trives med kontakt til flere forskellige kunder i en varieret arbejdsdag.

For den rette kandidat er der tale om en stilling med gode faglige- og karrieremæssige udviklingsmuligheder. Du vil arbejde med nogle af de nyeste teknologier og løsninger inden for cloud og it generelt.

Læs hele annoncen her.

JP/Politikens Hus søger tech lead til login- og ad­gangsteam, Aarhus C

JP/Politikens Hus søger en ansvarsbevidst tech-lead, der skal implementere og medvirke til at designe næste version af koncernens loginsystem.

Du vil skulle indgå i et team på tre til fire udviklere og en product manager, og I vil i fælleskab med en arkitekt med indgående kendskab til den eksisterende løsning skulle planlægge udviklingen af de nye komponenter og udfasningen af det eksisterende system.

Indtil sommeren 2024 vil vi fastlægge målarkitektur og foretage produktvalg; dine ønsker og ideer vil blive hørt og værdsat fra den dag du starter.

Ved årsskiftet til 2025 forventes du at have overtaget det fulde tekniske ansvar for både drift og udvikling af systemerne.

Arbejdet vil skulle ske i løbende koordinering med de øvrige teams, der står for digitale kunderejser, og har ansvar for abonnementsplatformen, købsflow og det kommende selvbetjeningsunivers.

Læs hele annoncen her.

Kræftens Bekæmpelse søger teamchef for it-drift, København Ø

It-afdelingen i Kræftens Bekæmpelse er en central funktion, der har ansvar for drift, support, vedligehold og udvikling af en lang række it-løsninger, infrastruktur og end-user computing (PC og MAC) til omkring 1.000 it-arbejdspladser.

Det tekniske setup kan kort beskrives således: et on-premise miljø hovedsageligt baseret på Microsoft løsninger og VMware virtualisering.

Vi anvender HP netværk, servere og storage, Fortinet enterprise firewall samt Veeam og Keepit backup. Vi administrerer vores klienter/enheder via Intune (Windows) og JAMF (Mac). Desuden benytter vi MS Azure og Office365. Vores telefoni er Teams og Samwin.

Vores it-Helpdesk er i gang med at se på en udskiftning af ZenDesk, som vi anvender til opgave- og sagsstyring i vores it-HelpDesk.

Vi har desuden planer om at implementere ITIL.

Dit fokusområde og ansvar bliver ledelse af et team på fem, der håndterer forretningskritiske driftsopgaver omkring infrastruktur og IT-sikkerhed.

Læs hele annoncen her.

NOVAX søger implementation consultant, Lystrup eller Taastrup

Som Implementation Consultant kommer du til at arbejde med implementering af vores nye system til kommunernes PPR-afdeling, ligesom du bliver en del af det team, som sætter retningen for systemet.

En vigtig del af jobbet er at afdække kundernes behov og sætte dig ind i deres arbejdsgange samt naturligvis at implementere NOVAX PPR ved nye kunder.

Derudover bliver det din opgave at undervise i brug af systemet, udarbejde undervisningsmateriale og optimere brugernes anvendelse af systemet.

Desuden vil der være opgaver med 2. line support og fejlsøgning, test af ny funktionalitet i systemet samt deltagelse i diverse fagmesser.

Læs hele annoncen her.

KiAP søger it-projektleder, København Ø og Odense C

Som projektleder får du mandat fra dag ét. Det bliver dit ansvar at skabe det fornødne overblik, at scope it-projekter og komme i mål sammen med udviklingsteamet, AC-medarbejdere og læger.

Du skal være en tæt sparringspartner til it-drifts- og udviklingschefen og sikre samarbejdet på tværs af KiAP’s forretning, ligesom du vil have berøringsflader med vores eksterne samarbejdspartnere.

Du skal kunne arbejde med strategiske it-projekter. Data til brug for kvalitetsarbejdet er et af KiAP’s fokusområder, som har høj politisk prioritet og skal styrkes.

Vi arbejder målrettet på at forbedre vores webapplikationer, og arbejder blandt andet med AI og automatisering. Der er løbende udviklingsprojekter indenfor webapplikationer, kvalitetsstyring, dataprojekter med mere.

Stillingen er som udgangspunkt placeret i KiAP’s tekniske afdeling i Odense, men du forventes at ligge en del af din arbejdstid i afdelingen i København med det formål at sikre en bred forretningsforståelse og forankring af de løbende projekter du arbejder med.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger SAP self-service ansvarlig, København V

Som SAP Self-Service ansvarlig i Banedanmarks it-afdeling får du et spændende job i et miljø med engagerede kollegaer, høj faglighed og mulighed for at sætte dit aftryk på udviklingen af vores SAP-løsninger og anvendelsen af disse.

Du vil blive ansat i teamet SAP System og Vedligehold, som består af 17 engagerede medarbejdere, der har ansvaret for at supportere og vedligeholde de SAP-løsninger, som Banedanmark anvender.

Det omfatter at løse de identificerede fejl og ændringsønsker, som meldes ind fra vores first level support i form af en superbrugerorganisation samt indgå og bidrage i udviklingen af nye SAP-løsninger.

Du vil arbejde tæt sammen med den SAP BI ansvarlige i Banedanmark, og din rolle vil være at videreudvikle og udbrede denne self-service på SAP Analytics Cloud-området, og dernæst udvikle og implementere et tilsvarende koncept inden for andre områder af SAP BTP.

Læs hele annoncen her.

Intersport søger it-support teamleder, Odense SØ

Ønsker du at kombinere dine solide it-kompetencer med dit høje service-gen? Kan du se dig selv i en hverdag, hvor du både sidder med 1st og 2nd level support, og samtidig er ansvarlig for at it-support afdelingen får løst opgaverne? Så er du måske den person, vi leder efter.

Vi søger en erfaren og ambitiøs it-supporter til jobbet som teamleder for Intersport Group Denmarks it-support afdeling i Tietgenbyen i Odense.

Du vil i tæt samarbejde med vores dygtige og erfarne it-supporter og øvrige kollegaer i it-afdelingen, stå for den daglige drift samt 1st og 2nd level support til koncernens ca. 700 brugere i butikkerne, på lageret og hovedkontoret.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en veletableret virksomhed, hvor vores unikke sammenhold er med til at fremme din personlige og faglige udvikling.

Læs hele annoncen her.

Region Midtjylland søger stærke ledelsesprofiler til Digitalisering og It, Viborg

Er du lederen, der med visioner og ledelseskraft kan sætte retning for et af to store produktområder indenfor Diagnostik og patientjournal-integrationer. Vi søger lige nu to ledere til Digitalisering og It’s produktkontor.

Vi vil være førende indenfor digitalisering af sundhedsvæsenet. Du kommer derfor til at arbejde med at sikre de bedste teknologiske betingelser til gavn for regionens patienter, borgere, samarbejdspartnere og ansatte.

Digitalisering og It er Jyllands største digitaliserings og it-afdeling med cirka 560 medarbejdere. Hver dag udvikler, drifter og supporterer vi it-løsninger for Region Midtjyllands 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i regionen.

Her kan du få en lederstilling med mange udviklingsmuligheder i en organisation med en god kultur for sparring og samarbejde i et ambitiøst ledelsesteam.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Skal der ske noget nyt i din karriere, kan du overveje en af disse stillinger.

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu