Avatar billede dj-bmw Nybegynder
09. juli 2013 - 19:51

DNS serveren svarer ikke med 2 computere på samme netværk

Hej,

Jeg har et problem med med internetforbindelse, der bliver afbrydt konstant, så snart jeg har to computere koblet på, med fejlmeddelelsen " DNS-serveren svarer ikke.

Fra start af:

Jeg bor på et kollegie, hvor vi i hver lejlighed har hver vores internetstik/forbindelse, hvor vi så selv tilslutter vores router. Da jeg flyttede ind, var der overhovedet ingen problemer med afbrudte forbindelser.
Det kom faktisk meget pludseligt, så jeg troede blot, det var min router der var stået af, da denne er af ældre dato. Jeg købte en en ny D-link DIR-655, men problemet er akkurat stadig det samme.
Lige så snart, jeg bruger begge mine computere på nettet, hvor den ene enten downloader eller streamer, og den anden blot surfer, ryger min internetforbindelse efter små 20-30 minutter. Jeg bliver så nødt til at vente lige så længe igen, hvor forbindelsen på mærkeligvis kommer igen..

Når jeg kører windows 7 funktionen med at reparer internetnettet, når nettet er røget, er fejlmeddelsen af DNS-serveren ikke svarer, og derfra er jeg gået lidt i stå...

Vi har et stort skab, hvor vores internet bliver delt ud til de forskellige lejligheder, og har også prøvet at slukke for "hovedafbryderen" så det hele bliver slukket, men det hjælper ikke ret meget, da fejlen opstår igen.

TDC og boligforeningen siger blot, at de mener alt er i orden, da ingen i de andre lejligheder oplever det samme, som jeg gør.

Har I nogen forslag til, hvad der kan være galt, og er det hos mig, enten router eller computer, eller hos TDC fejlen ligger?

Mvh
Dennis Jensen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester