Avatar billede KHHP Juniormester
09. december 2012 - 00:59 Der er 1 løsning

VmWare "afliver" internetforbindelse

Hej
Jeg har i dag opdateret VmWare Fusion 5 fra v5.0 til v5.0.2 (900491) og er stødt ind i et problem med mine virtuelle maskiner. Inden opdateringen kunne jeg opsætte Bridge-connection til mit lukkede LAN-netværk(kabel) og også få tildelt en IP-adresse fra min DHCP-server(Windows 2008 Server) uden problemer, men efter opdateringen "afliver" VmWare min fysiske forbindelse til LAN-netværket så snart jeg starter en virtuel maskine med bridge-connection og jeg kan ikke få kontakt med DHCP-serveren før jeg genstarter den fysiske maskine. Dette gælder for både fysisk og virtuel installation, da jeg blot for de irriterende APIPA(169.254.x.x)-adresser. Problemet opstår ikke med Shared(NAT). Jeg har tjekket at det ikke er min DHCP-server der er problemet, da jeg har en ældre maskine med VmWare Workstation 9.0, som sagtens kan få tildelt en IP-adresse af serveren, uden at "aflive" forbindelsen, og jeg kan endda installere fra WDS i workstation 9 uden problemer. Nogen der har en god idé til hvorfor jeg mister forbindelsen?
Avatar billede KHHP Juniormester
09. december 2012 - 10:42 #1
Problemet er løst. Gik på jagt efter opdateret driver. Fik opdateret med officielle Realtek drivere og nu virker det igen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester