Avatar billede craxx Nybegynder
22. marts 2012 - 15:49 Der er 1 kommentar

Winsock problmer ifb. med internet

Hej

Jeg står i en svær situation, jeg er hjemme ved de gamle og skal hjælpe deres computer på nettet igen hurtigst muligt, da de skal på internettet ifb. med arbejde. Je kan hverken komme på internettet i Chrome eller IE. Den siger at Windoes har registret et problem med Winsock-udbyderkataloget, og at en genstart vil være nødvendig. Dette løser ikke problemet.

En lille forhistorie: Bullguard antivirus var udløbet for 1 uge siden, og jeg afinstallerede det derfor og installere AVG antivirus i stedet for. Derefter kørte jeg en Malbytes Anti-malware, en virus scanning og en AVG Tuneup. Jeg var lige betænkelig ved at køre AVG's PC Tuneup, men tænkte også at jeg ville give det et forsøg hvis det nu kunne gøre computeren hurtigere. Nu kan den så ikke komme på nettet. Jeg kørte derfor gendannelsen, så alt hvad PC tuneup'en havde fjernet osv. ville blive gendannet. Stadig kan jeg ikke komme på nettet. Har også kørt et Windoes systemgendannelse fra før jeg begyndte at afinstalllere og installere antivirus. Dette kan Windows ikke af en eller anden årsag.

Når jeg prøver at søge på problemet på netten, virker det som om at kan være spyware/malware der er skyld i problemet?

Jeg kan heller ikke åbne Windows Firewall og slå den fra.

Håber på et hurtigt svar smile

På forhånd tak

Jeppe
Avatar billede f-arn Guru
22. marts 2012 - 18:01 #1
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Saab Danmark A/S

Senior Software Developer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

RTE til Data & Analytics