Avatar billede Friborger Nybegynder
08. marts 2012 - 20:04

Kortsluttet skærme ???

Lang forhistorie kort:

Computer med til Asus HD6850 kort i. En HDMI udgang. Computeren er næsten lige bygget om. Vi er lige flyttet. Så køber jeg en ny computerskærm - Asus VE278Q - rigtig fed skærm. Får den ikke sat til med det samme. En måned efter får jeg hele systemet sat op i stuen. Inkl. Surround reciver med HDMI input.

Setup = grafikkort udgang DVI - går til VE278Q og grafikkort udgang HDMI går til reciveren.

Fungere perfekt.

Så kommer det.
Ca. en uge efter kommer jeg ind i stuen og VE278Q'eren står og genstarter med 3-4 sekunders mellemrum med en meget bekymrende "zapp" lyd. Prøver nogen ting og andre input enheder. Men den dør helt og kan ikke startes mere. Til rep. æv æv. RMA status er at den er sendt videre fra Proshop til større "serviceværksted" - sandsynlig Asus selv.


Den gamle skærm var solgt, så satte min reserve TV til som midlertidig computerskærm - Phlilips 26PFL3405H. Den har ikke DVI - så jeg må skifte HDMI kablet bag på computeren alt efter hvad jeg skal bruge. Her tre uger efter kan den så lige pludselig ikke starte. Strøm til og den viser en rød power LED. "tænder" den og denne LED går ud som den skal gøre, men INTET billede - som om selve panelet er helt dødt....

OBS heldig ikke problemer med med reciver..... endnu   
Min computer står næsten altid tændt - jeg jeg normalt slukker min skærm nær jeg går fra det.

Er det muligt at et grafikkort kan kortslutte en skærm ??

Kan en enhed kortslutte ved et monteret HDMI kabel der ligger "løst" i den anden ende ??

Andre ideer ?? for jeg løber snart tør for skærme.............

_________________
\\
Hummel
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester