Avatar billede fonsie Nybegynder
04. december 2011 - 13:48

Spss - logistisk regression

Hej,
Jeg er ved at skrive en opgave hvor jeg bruger spss til at behandle min data men jeg har nogle udfordringer med min logistiske regression. Så jeg vil være meget taknemmelig for noget hjælp.

Jeg har udformet en række spørgsmål som jeg gerne vil have svar på:

Spørgsmål:
Spørgsmålene relateres til en logistisk regression.
2.    Når de uafhængige variabler vurderes ud fra den valgte baseline (first or last), er det så viser det stadig i forhold til odds ratio hvad der påvirker den afhængige  variabel mest. Her er eksemplet  med den afhænge variabel: tilfredshed 0 utilfreds og 1 tilfreds. De uafhængige f.eks. er niveauer af indkomst med første kategori som baseline.
3.    Kan alle insignifikante variabler fjernes og siges at der ikke er nogen sammenhæng i en logistisk regressions analyse så der ikke behøves at regne på dem?
4.    Hvordan tolker jeg følgende; indkomst laveste kategori er baseline. Midterste kategori (middel løn) har en odds ratio på 2.267 og  højeste har en odds ratio på 2498. (de er begge signifikante) afhængig variabel tilfredshed.
5.    Hvilke test er væsentlige er se på i en logistisk regression?
6.    Må der godt kun være 75% respondenter tilbage i min logistiske regression totalt antal respondenter fra start 1500.
7.    Hvordan kan jeg lave flere modeller og sammenligne dem?
8.    Når man har fundet ud af hvilke der ikke er signifikante skal man så fjerne dem og lave en ny logistisk regression??
9.    Hvad gør man når man har fundet ud af at der er tre variabler som påvirker den afhænge variabler elaborerer man så og hvordan nu da der i alt er fire variabler?

På forhånd tak...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester