Avatar billede Linhawk Nybegynder
13. marts 2011 - 11:36

Streaming med Windows mediaplayer

Jeg har et lille netværk, hvor der sidder nogle bærbar og staionær og en enkelt NAS (synology DS 408). Den ene stationær er næsten altid tændt og det er den vi alle primært bruger til at afspille musik på. På denne er der en godt lydkort med fiber udgang, og denne fiber går til mit anlæg, som giver lyd i flere rum i huset. Til at høre musik bruger vi Windows Media Player, og der findes garanteret nogle programmer som er bedre, men det er det som min kone og børn bruger, og det ønsker de ikke at ændre på, så løsning på mit problem skal kun i yderste konsekvens være at skifte afspiller.

Alt mit musik ligger på min NAS , og det er også på dette drev alle i huset afspiller deres musik fra.

Her er så problemet. Jeg vil gerne tage en af mine bærbar, og streame musikken fra denne til min primær stationær, så lyden kommer ud af mit anlæg. Så man kan sidde i festligt lag i stuen, og gæster kan tage bærbaren og bare vælge musik, uden at de skal ud på kontoret og vælge musik.

Jeg mener selv at jeg har gjort som windows anbefaler http://windows.microsoft.com/da-DK/windows7/Stream-your-media-to-devices-and-computers-using-Windows-Media-Player
og jeg kan også finde den primær PC, som der skal spilles på. Men når jeg vælger "afspil til", som fremkommer alle musik nr., og så står den og søger på mediaplayeren, og så ender det op med de kendte røde krydser på alle nr., og der står "Der blev ikke hentet medieoplysninger fra medieserveren"

Alle PC'er i huset kører med Windows7, og mediaplayer V12, og alle er helt up to date

Jeg vil helst have løst problemet, men ellers overvejer jeg at bruge remote desktop.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester