Avatar billede alange Nybegynder
25. januar 2011 - 18:22 Der er 1 løsning

Microsoft Office 2010 - Word

Hej

Vi har netop implementeret Office 2010 på arbejde. Vi vil dog gerne lave en ekstra menu, hvor der er genveje til vores brevskabeloner. AT ændre i "ribbon" er rimleig lige til. Vi kan også lave en makro, der åbner et specifikt dokument på fællesdrevet. Hvorefter vi tilføjer denne i makro i vores menu og giver den et fornuftigt kaldenavn.

Ribbon kan nemt eksporteres og som sådan virker det til, at vi nemt kan sende den ud via et script eller lign. Hertil har vi ingen problemer. Problemet opstår ved, at macro umiddelbart ikke følger med, når man exporterer ribbon. `Hvilket betyder, at vores genveje så ikke virker.

Mit spørgsmål er, hvordan vi nemmest laver denne genvej til forskellige word-dokumenter. Er det rigtigt at bruge makroer og hvad hvis vi ønsker at deploye det til alle computere med makro?

Hvad er den rigtige løsning og hvordan gør vi?
Avatar billede alange Nybegynder
25. januar 2011 - 18:24 #1
uj
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester