Avatar billede pissemyre Nybegynder
18. november 2010 - 14:33

C5 ehandel

Hej allesammen

Jeg har i et stykke tid nu arbejdet på at koble en Dandomain webshop sammen med C5 dynamics 2010 - eller koble sammen er måske så meget sagt, men i hvert fald lave en løsning der gør overførsler effektive, både den ene og den anden vej.

I min C5 har jeg modulerne "ordremodtagelse" (ehandel I), og ehandel II

Jeg har efterhånden fået det meste til at virke, men der er dog stadig nogle frustrerende huller i min løsning, som jeg håber I kan hjælpe med.

- Første problem er at når jeg fra webshoppen overfører en ny kunde fra webshoppen, og opretter denne med telefonnummer som debitornummer så gemmer C5 betalingstypen hos debitoren. Problemet er så bare at når samme kunde laver en ny bestilling på webshoppen, med en anden betalingstype, så har jeg et problem - for C5 "husker" betalingstypen for da debitoren blev oprettet, og bruger den, når eOrdren overføres til Ordre.

- Andet problem er at jeg ikke kan overføre linje-rabatter fra Webshoppen til C5, dermed skal jeg rimelig nøjagtig styre rabatter både i webshoppen og i C5.

Er der nogen der har et godt forslag til hvordan jeg kan løse et eller begge disse problemer?

Mvh. Nicki
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester