Avatar billede pepo Nybegynder
28. august 2010 - 14:58

Asus UL30 - UI Recovery Burner

Jeg har haft en en Asus UL30v i nogle måneder, og jeg er ganske glad for den. Ydelsen er god, men der burde følge mindst en klud med i pakningen, for den suger støv og fedtede fingre til sig, der fremstår meget tydelige på den blanke overflade.

Men til problemet:

Der er ikke en DVD brænder i maskinen (hvilket er med til at gøre den let), og da der ikke følger nogen Windows DVD med, så skal man selv brænde en backup af system partitioneringen.

Og her har vi så misseren, for der er jo ikke noget drev i maskinen. Hvad de kloge hoveder i Asus har tænkt må guderne vide, jeg kan ikke regne det ud.

Jeg kan naturligvis anskaffe mig et drev til denne ene øvelse (Det er måske det, de har tænkt), men det forekommer mig en kende for tåbeligt.

Det medfølgende værktøj til brænding (UI Recovery Burner) kan kun skrive til DVD, men ikke til en harddisk eller en USB Key.

Hvordan kommer jeg ud over dette tåbelige problem?

Med venlig hilsen
Peter Poulsen

PS.: ASUS support er i øvrigt svært fremkommelig, så hvis man har brug for meget hjælp, vil jeg anbefale et andet mærke.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester