Avatar billede luke_56 Nybegynder
17. august 2010 - 14:26 Der er 1 løsning

Program til at læse udvalgte TCP pakker

Hej

Jeg har som udgangspunkt brug for en tilkendegivelse af, hvorvidt det jeg påtænker er muligt og et hint til i hvilken retning jeg skal gå.

Min situation er, at jeg har en PC/server, som kører et program der over TCP løbende (2 gange i timen) henter data hjem fra en række "stationer", som kører Windows CE.

Der kan dog opstå situationer i stationerne, hvor vi gerne vil have hentet data hjem til PC/serveren med det samme.

Vi forventer at kunne sende en TCP pakke fra stationen til PC/serveren. I PC/serveren har vi lavet at program, som aktiverer at der hentes data fra den pågældende station.

Jeg mangler således at lave et program i VBA, som holder øje med de indkomne TCP pakker, og fanger dem, der er sendt pga. en situation i stationerne.

Det jeg er mest i tvivl om er, om det er muligt at fange den specielle pakke mellem de 1000-vis af "almindelige" pakker, der kommer til PC/serveren?
Og det uden at sløve computeren og uden at forstyrre den kommunikation der allerede findes på det pågældende netværkskort?

I bekræftende fald er det vel noget winsock jeg skal ud i?
Avatar billede luke_56 Nybegynder
15. september 2010 - 06:25 #1
lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester