Avatar billede pierre Nybegynder
15. juni 2010 - 21:49 Der er 1 løsning

jQuery Scroll horisontalt

Jeg har netop lanceret vores nye hjemmeside (http://tiu.gl/tiutiu) og bruger jQuery til at animere menuen og de dertilhørende tabs.
I dag så jeg så hjemmesiden på en iPad og der var det indlysende at det burde være sådan at hvis man scrollede til højre/venstre burde man kunne bladre til højre og venstre i tabsene.

Men selv om jeg læser dokumentationen på .scroll() for jQuery på http://api.jquery.com/scroll/ synes jeg ikke jeg kan finde ud af hvordan man ser om man scroller til højre eller venstre (og ikke op og ned).

Nogen der kan fortælle mig hvordan jeg ser om brugeren bladre til højre og venstre? Vil allerhelst undgå at bruge plugsins til dette da jeg mener jQuery burde kunne dette uden at udbygge det.
Avatar billede intenz Novice
16. juni 2010 - 11:41 #1
scroll() er en event. Den kan du bruge hvis du vil opdage om brugere scroller i browseren. Det betyder også at du skal have scrollbars i browseren for at kunne opdage det. Og scrollbars er selvfølgelig ikke det samme som touch funktionalitet.

Jeg mener ikke der findes standard funktionalitet til touch i jquery, så du er nødt til at bruge plugins (eller udvikle funktionaliteten selv) hvis du vil bruge det.

Der er nogle eksisterende plugins her:
http://plugins.jquery.com/project/touch
http://plugins.jquery.com/project/swipe

Hvis du vil udvikle det selv, kan du finde info på google: 'javascript touch'.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester