Avatar billede thepsypher Nybegynder
15. juni 2010 - 13:13

Events og "kryds-kald"...

Hej Eksperter...

Havde tidligere et spørgsmål angående fil-overvågning med FileSystemWatcher:
http://www.eksperten.dk/spm/910279#reply_7597584
Dette er en forsættelse, men dog et uafhængigt spørgsmål og forklaring :-)

Skal kunne kigge på en fil og så lave en hash-kode for den og derefter lader jeg FileSystemWatcher overvåge filen. Hver gang eventet "Changed" og "Renamed" så bliver trigget, så tjekker jeg dermed om has-koden har ændret sig siden sidste gang eventet blev fyret af. På den måde kan eventet fyres af flere gange, men stadig kunne én gang poppe op og "génere" brugeren. Dette gøres blandt andet fordi notepad skriver 2 gange til en fil når den gemmer (gidder ikke have at der popper 2 msgboxe op når der bliver gemt én gang!) og Word skriver i en fil som den så renamer til dokumentets navn, derfor bliver "Changed"-eventet aldrig fyret af, men derimod "Renamed".

Men nu da jeg har lavet dette, så har jeg et problem med messageboxene.

Hvis jeg benytter .ShowDialog(), så dukker vinduet rigtigt nok op, men det er modeless og ikke en modal form, som det jo skal være!

Hvis jeg derimod benytter .Show(), så åbner applikationen den nye form, men den er med hvid baggrund, den tagner ikke de indeholdne controls og den er "not responding"????

Hvorfor sker dette mon?

Går ud fra at dette har noget at gøre med tråde eller events-kald. Noget "kryds-kald" fra en anden end owneren....dunno?

Hilsen
Psypher
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester