Avatar billede c3-rp Nybegynder
10. maj 2010 - 14:14 Der er 1 løsning

CascadeDropDown i AjaxToolkit giver underlig respons.

Hej,

Jeg arbejder med CascadeDropdown i AjaxToolKittet. Jeg kan dog ikke få det til at fungere - det virker som en intern fejl, måske én af jer har en idé?

http://skill.dk/ajaxtoolkit2.gif
http://skill.dk/ajaxtoolkit1.gif

Som I kan se på de to screenshots, så laver jeg to dropdown boxes og knytter to CasecaseDropdown på dem. Kalder jeg webservicen i min browser, får jeg korrekt nok en XML struktur tilbage, no problems der.

Som I kan se på det andet screenshot, så ser det ud til at XML filen bliver returneret i et scripttag (som browseren giver en fejl på). Ifl. dokumentationen så arbejder CasecadeDropdown som default med XML, så jeg forstår ikke den putter det i et scripttag - som om det var JSON?
Avatar billede c3-rp Nybegynder
10. maj 2010 - 16:56 #1
Fandt en løsning. Da webservicen blev brugt i AJAX (Javascript) var jeg løbet ind i nogle sikkerhedsproblemer. Jeg oprettede min egen webservice, som kaldte den eksterne webservice og jeg kunne så hente de nødvendige data ud gennem min lokale webservice. Voila.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester