Avatar billede aghrab1975 Nybegynder
01. marts 2010 - 10:42

Netværket blokerer app. installation

Hej,
Jeg har i et par måneder haft et installationsproblem der periodisk dukker op, når jeg forsøger at installere nogle vilkårlige applikationer. Aktuelt har jeg problem med at installere adobe acrobat 9.3 på dansk. Under installationens processen får jeg en fejlbesked frem i et vindue der siger følgende: "Der var ikke adgang til netværksplaceringen 0\." og derfra kan jeg enten vælge "anuller" eller "forsøg igen". Ingen af disse valg fører mig videre til at gennemføring af installationen.
Under netværksindstillingerne har jeg forsøgt at lave mit netværk om fra homenetwork til work network og Public network, men ligelidt har det hjulpet på mit problem. Jeg har desuden prøvet at melde mig ud af mit homegroup men det har heller ikke hjulpet på problemet.

Den eneste måde jeg kan gå udenom mit problem på er ved at frakoble min net-forbindelse ved at de-aktivere min trådløsnetværk. Når maskinen er frakoblet netværket, så har det ingen problemer med at installere programmet.

Hvad er galt?

For god ordenskyld skal jeg fortælle at jeg kører win 7 64 bit, og havde heller ikke nogen problemer med den indtil dette problem dukkede op for et par måneder siden.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester