Avatar billede dannitn Nybegynder
06. januar 2010 - 23:40

YouSee Trådløst Bredbånd - Kan ikke oprette forbindelse!

Hej eksperter.

Jeg har for godt og vel 20 dage siden modtaget mit nye bredbånd hos YouSee. Jeg fulgte installations CD'en og satte det op korrekt (håber jeg da). Det virker som det skal, og jeg har oprettet forbindelse til internettet på 3 computere.

Problemet opstår så når jeg prøver at oprette forbindelse på en Windows XP bærbar og en Windows Vista bærbar.
På XP'en står den stille ved "Henter netværksadresse" - og efter noget tid hopper den så fra igen.
På Vista'en vil den ikke oprette forbindelse pga. en timeout - eller også siger den, at netværkets indstillinger ikke passer med computerens, så den nægter at oprette forbindelse.

Jeg har prøvet at ændre en del settings inde på min router, men det giver stadig det samme. Jeg har ikke kontaktet selveste YouSee endnu, da de siger, at dette ikke kan klares over e-mail - og jeg foretrækker helst at få support over tekst, da jeg bedst kan forstå meningen med det på den måde.

Jeg håber, at der er nogen, der kan komme med nogle forslag og hjælpe mig, eller om jeg skal vælge sidste udvej og ringe til YouSee.

Router: NETGEAR CVG824G
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester