Avatar billede Matan Nybegynder
23. november 2009 - 15:11

Efaringer med servere fra deserveit.net

Hej eksperter!

Jeg håber, at jeg har valgt den rigtige kategori for mit indlæg. Har kun læst lidt rundt i det her forum de sidste par dage, så er stadigvæk ret ny!

Mit spørgsmål er, om nogen af jer kender til server-hosteren deserveit.net? Virksomheden ser ud til at være ret ung, i hvert fald har jeg ikke kunnet finde meget på Google, men jeg kan altså rigtig godt lide deres priser :D
Deres side ser helt fornuftig ud og jeg har lige kontaktet deres support, som svarede ret tjept.
Siden deserveit nemlig ser ud til at være en tysk virksomhed (deres priser er i euro), ville jeg lige høre om de har en dansk bankkonto og det har de.. Har det altid lidt mærkeligt med at sende penge ud i udlandet.

Det jeg er lidt bange for, er at deres servere måske ikke er hurtige nok? Jeg vil gerne køre en teampseak-server og lidt hjemmeside. Det kan også godt være, jeg senere vil køre en enkel gameserver.. Er det noget der vil kunne lade sig gøre?

Er der nogen af jer der kender til dem og har lavet nogle erfaringer?

Mange tak allerede nu for jeres svar,
hilsen Mata
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester