Avatar billede Messi1993 Nybegynder
21. november 2009 - 12:14 Der er 2 kommentarer

Msn Chat Historie?

Er der nogle der kender et sted hvor at man kan se hvad man har skrevet med sine venner med på msn selvom man ikke har gemt det. Og selvom man ikke har haft "Automatically keep a history of my conversations" til.
Avatar billede skau Nybegynder
21. november 2009 - 13:06 #1
Jeg har selv ledt efter det og efter megen læsning i forskellige fora og M$ hjemmeside har jeg fundet ud af, at det kan man ikke (vi havde et problem hvor et barn var ved at blive smidt ud af skolen pga noget han angiveligt skulle ha skrevet (ikke mit dog)) så nej - det kan du ikke.

Mit råd er hurtigst muligt at slå historikken til
Avatar billede Caspermathiesen Nybegynder
23. december 2009 - 00:22 #2
Dokumenter>modtagne filer>%din-email% og find vedkommende du snakkede med' email, så skulle der gerne kommme historik over tidligere beskeder
___
Casper
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester