Avatar billede netexpose Nybegynder
22. september 2009 - 16:41

3 Facebook udviklere søges i Aalborg

CM Network A/S i Aalborg søger i øjeblikket 3 dygtige PHP programmører til at indgå i vores udviklingsafdeling for Facebook applikationer. Vi kan tilbyde et sjovt job med plads til kreativitet, opfindsomhed samt masser af medbestemmelse og indflydelse på dine arbejdsopgaver.

Du vil samtidig indgå i et internationalt miljø, hvor vi med fart over feltet driver webkoncepter der rækker ud til mere end 3 millioner mennesker i 7 lande.
Din primære arbejdsopgave bliver at udvikle applikationer til Facebook.

Vi forventer at du har indgående erfaring med
• PHP5
• Design Patterns
• MySQL
• JavaScript
• Sociale medier (Facebook primært)

Herudover vil det også være en stor fordel hvis du har erfaring med;
• Crossbrowser scripting
• Subversion eller anden versions styring
• Webgrafik (Photoshop)

Du vil naturligvis modtage undervisning i anvendelsen af vores i forvejen udviklede applikationsplatform. Til de rigtige kandidater tilbyder vi fuldtidsstilling med en startløn på 23.000 kr. samt lukrative bonusordning og attraktive frynsegoder.

Ansøgningen kan sendes med e-mail til nia@cmnetwork.dk. For mere information om stillingerne, venligst kontakt Nick Andersen på tlf. 98 11 64 50.

Ansættelsesstart:
Mandag den 2. november 2009

Ansøgningsfrist:
Mandag den 19. oktober 2009

Om CM Network A/S:
Etableret i 2002 er vi i dag centralt placeret i Aalborg, hvor 17 dedikerede medarbejdere blandt andet driver hjemmesiderne PointShop, PointBlog samt andre Internet koncepter. Vores grundlæggende værdier er baseret på at tænke stort, have det sjovt og skabe værdi for alle.

Kontaktinfo:
CM Network A/S
Ved Stranden 22, 1.sal
9000 Aalborg
Tlf. 98 11 64 50

Email: info@cmnetwork.dk
Web: http://www.cmnetwork.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester