Avatar billede klumb Nybegynder
21. september 2009 - 13:43

Mac-problem på Fullrate-router

Hej alle,

Jeg har et underligt Mac-relateret problem med mit trådløse netværk som jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal gøre ved.

Jeg har en standard trådløs Fullrate-router (ZyXEL Prestige 2602HW-D1A), og problemet er, at når jeg forbinder med min Mac Mini skal der ikke ret meget til for at den "overbelaster" min netforbindelse så jeg ikke længere kan få hul igennnem til internettet.

Jeg har stadig trådløs forbindelse til min router, men selve internetforbindelsen er helt væk. Løsningen er som regel at de-aktivere og genaktivere min Airport (den trådløse klient) hvorefter der kommer hul igennem til internettet igen.

Problemet opstår meget nemt, hvadenten jeg henter filer igennem min browser eller bruger p2p. Hvis jeg bruger en download-accelerator er min forbindelse typisk lagt ned i løbet af 2 minutter!

Jeg går ud fra at jeg på en eller anden måde må have indstillet routeren så den overbelaster forbindelsen og slår fra, men det underlige ved det er, at det fungere fint på min kones XP-PC, så det er tilsyneladende et Mac-specifikt problem.

Jeg kørte indtil for nyligt udelukkende med Zyxel-routerens trådløse forbindelse, men har for et par siden sat en D-link trådløs router til, til at sende forbindelsen ud i lejligheden (det er stadig Zyxel'en der virker som DHCP-server - D-link'en fungerer kun som AP).

Jeg vil sætte rigtig stor pris på hvis nogen kan hjælpe mig! På forhånd rigtig mange tak!

Vh
Rasmus
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester