Avatar billede reza4life Nybegynder
16. juli 2009 - 02:23 Der er 1 kommentar

Hjælp til at slette mobiltelefons memory card

Hej jeg har en Sony ericsson c905 med 8gb memory card som jeg skal til at sælge.Hvilken software skal jeg bruge til at slette min memory card så den nye ejer ikke kan genoprette de billeder og videoer som er gemt i memory card.Jeg har formateret min memory card men jeg kan stadig finde mine gamle filer frem hvis jeg bruger recover my files software
Avatar billede mrgumble Nybegynder
16. juli 2009 - 09:26 #1
Hvorfor ikke bare beholde dit memory card?

Derudover kan jeg anbefale dig, at du forsøger at opdaterer softwaren på mobiltelefonen, eller i hvert fald nulstiller også mobiltelefonen, så vedkommende ikke kan se telefonnumre el.lign. Det kan gøres med det software der følger med mobiltelefonen. Det hedder SonyEricsson PC Suite.

Ellers burde du kunne finde noget software der kan overskrive hele kortet. Det kræver ikke mere end en enkelt komplet overskrivning, for at filerne er ugenoprettelig med almindeligt software.
Jeg fandt denne side; der burde være noget der kan bruges. http://www.freedownloadscenter.com/Best/free-wipe-disc.html
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester