Avatar billede thecelt Nybegynder
13. juli 2009 - 22:26

Opdatere tekst ét sted i Indesign - effekt på flere dokumenter

Hejsa,

Håber nogen kan hjælpe mig med denne.

Kan man i Indesign 'linke' tekster sammen på tværs af Indesign dokumenter? F.eks. hvis jeg bruger den samme tekst i f.eks. 3 forskellige dokumenter, men ikke vil retter i hvert eneste dokument. Alså jeg skal blot foretage rettelsen i et af dokumenterne og så opdateret teksten i de øvrige.

Jeg sidder og laver en del brochure i Indesign. Hver brochure laves gerne på 4 eller flere sprog (sprog håndtere jeg via layers) Der er en del produkt tekster, som går igen på tværs af brochurerne. Her ville det være rigtig smart hvis jeg f.eks. har en ændring til en af teksterne, at når jeg har foretaget den, så opdateres de øvrige brochure jeg har lavet også. I stedet for jeg skal åbne alle de øvrige dokumenter og foretage ændringen i teksten.

Kan i følgge mig?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester